Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu, büyük bir yatırıma imza atıyor

GÜNCEL 15.10.2018 - 19:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2757+ kez okundu.
 

Çerçioğlu, büyük bir yatırıma imza atıyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Çerçioğlu, Didim’de büyük bir yatırıma daha imza atıyor. Akbük kanalizasyonu, Didim Arıtma Tesisi’ne bağlanıyor.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün, tarihi ve doğal güzellikleri ile on binlerce turistin akınına uğrayan Didim’deki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi. ASKİ’den yapılan açıklamaya göre, ilçede ses getiren önemli çalışmalara imza atan ASKİ Genel Müdürlüğü sorunsuz, sürdürülebilir ve modern bir altyapı tesis etmek için başlattığı yatırım hamlesine bir yenisini daha ekliyor. Didim Akbük’te halkın talebi üzerine vakit kaybetmeden yapımına başlanan ve önemli mesafe kaydedilen kanalizasyon hattını Didim’de yer alan atık su arıtma tesisine bağlayacak olan “Akbük – Didim Kuşaklama Kanalizasyon Kolektör Hattı Projesi” için geri sayım başladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da yakından takip ettiği ve sürekli bilgi aldığı kuşaklama kanalizasyon kolektör hat çalışmasının projelendirme çalışmaları sürüyor. Akbük – Didim Kuşaklama Kanalizasyon Kolektör Hattı Projesi kapsamında kanalizasyon şebekesi kolektör hattı ile 7 adet de atık su terfi merkezi bulunacak. Yapımına Akbük’ten başlanacak olan hat, Fevzi Paşa Mahallesi’nden geçerek Didim ilçe merkezinde bulunan atık su arıtma tesisine bağlanacak.  Proje hayata geçtiğinde Akbük’te yapımı tamamlanacak olan kanalizasyon hattı arıtma tesisine bağlanarak fosseptik sistemi tarihe karışacak. “DİDİM’E YATIRIMLARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK” Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü’nün ilçede hız kesmeksizin sürdürdüğü alt ve üstyapı çalışmalarına değinen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yatırımların artacağını ifade etti. Başkan Çerçioğlu, “Didim’de gerçekleştirdiğimiz alt ve üstyapı çalışmaları hız kesmeksizin sürecek. Didim ilçemiz tarihi, doğası, denizi, kumsalları kısacası sahip olduğu eşsiz güzellikleri ile sadece ülkemiz için değil dünyada müstesna bir yere sahip. Burada gerçekleştireceğimiz yatırımlar çerçevesinde Didim’in hem altyapı hem de üstyapıda çehresini değiştiriyoruz. Halk için varız, halk için çalışıyoruz. Yalnızca burada değil tüm Aydın’da yatırım planlarımızı oluştururken gayet basit ve açık bir yöntemimiz var; halk istiyor biz de yapıyoruz” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Çerçioğlu, Didim’de büyük bir yatırıma daha imza atıyor. Akbük kanalizasyonu, Didim Arıtma Tesisi’ne bağlanıyor.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün, tarihi ve doğal güzellikleri ile on binlerce turistin akınına uğrayan Didim’deki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

ASKİ’den yapılan açıklamaya göre, ilçede ses getiren önemli çalışmalara imza atan ASKİ Genel Müdürlüğü sorunsuz, sürdürülebilir ve modern bir altyapı tesis etmek için başlattığı yatırım hamlesine bir yenisini daha ekliyor. Didim Akbük’te halkın talebi üzerine vakit kaybetmeden yapımına başlanan ve önemli mesafe kaydedilen kanalizasyon hattını Didim’de yer alan atık su arıtma tesisine bağlayacak olan “Akbük – Didim Kuşaklama Kanalizasyon Kolektör Hattı Projesi” için geri sayım başladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da yakından takip ettiği ve sürekli bilgi aldığı kuşaklama kanalizasyon kolektör hat çalışmasının projelendirme çalışmaları sürüyor.

Akbük – Didim Kuşaklama Kanalizasyon Kolektör Hattı Projesi kapsamında kanalizasyon şebekesi kolektör hattı ile 7 adet de atık su terfi merkezi bulunacak. Yapımına Akbük’ten başlanacak olan hat, Fevzi Paşa Mahallesi’nden geçerek Didim ilçe merkezinde bulunan atık su arıtma tesisine bağlanacak.  Proje hayata geçtiğinde Akbük’te yapımı tamamlanacak olan kanalizasyon hattı arıtma tesisine bağlanarak fosseptik sistemi tarihe karışacak.

“DİDİM’E YATIRIMLARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK”

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü’nün ilçede hız kesmeksizin sürdürdüğü alt ve üstyapı çalışmalarına değinen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yatırımların artacağını ifade etti. Başkan Çerçioğlu, “Didim’de gerçekleştirdiğimiz alt ve üstyapı çalışmaları hız kesmeksizin sürecek. Didim ilçemiz tarihi, doğası, denizi, kumsalları kısacası sahip olduğu eşsiz güzellikleri ile sadece ülkemiz için değil dünyada müstesna bir yere sahip. Burada gerçekleştireceğimiz yatırımlar çerçevesinde Didim’in hem altyapı hem de üstyapıda çehresini değiştiriyoruz. Halk için varız, halk için çalışıyoruz. Yalnızca burada değil tüm Aydın’da yatırım planlarımızı oluştururken gayet basit ve açık bir yöntemimiz var; halk istiyor biz de yapıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.