Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu Buharkent’te yerli fide dağıttı

SİYASET 06.05.2017 - 10:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3626+ kez okundu.
 

Çerçioğlu Buharkent’te yerli fide dağıttı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ‘Yerli Tohum Ürünleri’ projesi kapsamında Buharkent’te vatandaşlara binlerce fide dağıttı, Buharkent pazarını gezdi.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu’nun Buharkent programına CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP İl Başkanı Bayram İnci, AK Parti’li Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, CHP Buharkent İlçe Başkanı Kudret Uysal ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu proje ile yerel ürün çeşitliliğini gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarmayı amaçladıklarını dile ifade etti. Fide dağıtımının ardından Buharkent Cuma pazarını gezen Başkan Çerçioğlu, pazarcı esnafına hayırlı işler diledi.  Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ile birlikte pazar alış verişi de yapan Başkan Çerçioğlu Pazar gezmesinin ardından Buharkent Belediyesi’ni ziyaret etti.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ‘Yerli Tohum Ürünleri’ projesi kapsamında Buharkent’te vatandaşlara binlerce fide dağıttı, Buharkent pazarını gezdi.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu’nun Buharkent programına CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP İl Başkanı Bayram İnci, AK Parti’li Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, CHP Buharkent İlçe Başkanı Kudret Uysal ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu proje ile yerel ürün çeşitliliğini gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarmayı amaçladıklarını dile ifade etti.

Fide dağıtımının ardından Buharkent Cuma pazarını gezen Başkan Çerçioğlu, pazarcı esnafına hayırlı işler diledi.  Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ile birlikte pazar alış verişi de yapan Başkan Çerçioğlu Pazar gezmesinin ardından Buharkent Belediyesi’ni ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.