Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu: Boş atıp tutacağına ören yerleriyle ilgilen

SİYASET 15.03.2019 - 18:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3251+ kez okundu.
 

Çerçioğlu: Boş atıp tutacağına ören yerleriyle ilgilen

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, rakibi AK Parti Adayı Mustafa Savaş’a, ’’Türkiye’nin 20 ilinde yapılan ören yerleri kazı çalışmaları 12 aya çıkartıldı. Aydın İli yok. Biraz da bununla ilgilensin’’ çağrısı yaptı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Koçarlı İlçesi Yeniköy Mahallesi’nde Kadın Kooperatiflerini ve Kırsal Hizmetleri Destekleme Merkezi’ne yapmış olduğu ziyarette AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’a göndermede bulundu. Başkan Çerçioğlu, ’’Türkiye’nin 20 ilinde yapılan ören yerleri kazı çalışmaları 12 aya çıkartıldı. Fakat bu illerin arasında Aydın İli yok. Arkadaş biraz da bununla ilgilensin’’ dedi. Türkiye’de 20 ildeki ören kazılarının 12 aya çıkartıldığını hatırlatan Başkan Çerçioğlu, bu illerin içinde Aydın İli’nin olmadığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: ‘’Nysa olabilirdi. Bizim kazısı devam eden birçok ören yerimiz var. Yine Aydın İli kazı çalışmaları kapsamına alınmadı. Aydınımızın birçok ören yerinde çalışmalarımız var. Benim karşımdaki adaya söylüyorum, yine Aydın unutuldu. Bu kadar çok bakanımız geliyor. Turizm Bakanımız, Kültür Bakanımız neden Aydın 12 ay kazı çalışması yapılan iller içine alınmadı. Turizm sadece kum ve güneşten oluşmuyor. Aydın’da 23 tane ören yerimiz var ama yine Aydın 12 aya çıkarılan kazı çalışmaları illeri içinde yok. Arkadaş boş atıp tutacağına biraz da bu konu ile ilgilensin. Aydın’daki ören yerlerimizde yapılan bir kazımız 12 ay devam edebilsin.‘’
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, rakibi AK Parti Adayı Mustafa Savaş’a, ’’Türkiye’nin 20 ilinde yapılan ören yerleri kazı çalışmaları 12 aya çıkartıldı. Aydın İli yok. Biraz da bununla ilgilensin’’ çağrısı yaptı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Koçarlı İlçesi Yeniköy Mahallesi’nde Kadın Kooperatiflerini ve Kırsal Hizmetleri Destekleme Merkezi’ne yapmış olduğu ziyarette AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’a göndermede bulundu.

Başkan Çerçioğlu, ’’Türkiye’nin 20 ilinde yapılan ören yerleri kazı çalışmaları 12 aya çıkartıldı. Fakat bu illerin arasında Aydın İli yok. Arkadaş biraz da bununla ilgilensin’’ dedi.

Türkiye’de 20 ildeki ören kazılarının 12 aya çıkartıldığını hatırlatan Başkan Çerçioğlu, bu illerin içinde Aydın İli’nin olmadığını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

‘’Nysa olabilirdi. Bizim kazısı devam eden birçok ören yerimiz var. Yine Aydın İli kazı çalışmaları kapsamına alınmadı. Aydınımızın birçok ören yerinde çalışmalarımız var. Benim karşımdaki adaya söylüyorum, yine Aydın unutuldu. Bu kadar çok bakanımız geliyor. Turizm Bakanımız, Kültür Bakanımız neden Aydın 12 ay kazı çalışması yapılan iller içine alınmadı. Turizm sadece kum ve güneşten oluşmuyor. Aydın’da 23 tane ören yerimiz var ama yine Aydın 12 aya çıkarılan kazı çalışmaları illeri içinde yok. Arkadaş boş atıp tutacağına biraz da bu konu ile ilgilensin. Aydın’daki ören yerlerimizde yapılan bir kazımız 12 ay devam edebilsin.‘’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.