Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu, birlikte hizmet çağrısı yaptı

SİYASET 31.03.2019 - 23:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4096+ kez okundu.
 

Çerçioğlu, birlikte hizmet çağrısı yaptı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ikinci kez kazanan Millet İttifakı Adayı CHP’li Özlem Çerçioğlu, “Bugün itibariyle seçim bitmiştir. Sayın Mustafa Savaş’a da diyorum ki, ‘gel beraber Aydın için çalışalım’ diyorum, artık seçim bitti. Bundan sonra hepimiz Aydın için çalışacağız” çağrısı yaptı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda CHP Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ile birlikte kutlamalara katıldı. Çerçioğlu ve Atay, vatandaşlara karanfiller atarken, birlikte beyaz güvercin uçurdu. Millet İttifakı’nın Aydın Büyükşehir ve Efeler’deki zaferi havai fişekle kutlanırken, seçimi kazanmanın mutluluğunu yaşayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaptığı konuşmada Aydınlılara teşekkür etti. “AYDIN’IN GURURU ÇERÇİOĞLU” Vatandaşlar ,“Efelerin Fatihi, Aydın’ın gururu Çerçioğlu” diye tezahürat yaptılar. Başkan Özlem Çerçioğlu, “Hepinizi çok seviyorum, Milletvekillerimize, İl Başkanıma, Kadın Kolları Başkanıma, İlçe Başkanlarıma, Gençlik Kollarıma ve Aydın Halkına çok teşekkür ediyorum. Yarından itibaren saat 8.30’da mesaim başlıyor, Belediyede olacağım. Bugün itibariyle seçim bitmiştir. Kazanan 17 ilçe başkanımızı tebrik ediyorum, kutluyorum. Sayın Mustafa Savaş’a da diyorum ki, ‘gel beraber Aydın için çalışalım’ diyorum, artık seçim bitti. Bundan sonra hepimiz Aydın için çalışacağız. Tüm siyasi partilere sesleniyorum. Ayrı gayrı yok. Tek hedef Aydın, Aydın’da yaşayan yiğit insanlar, mert insanlar için hep beraber çalışacağız. Seçim atmosferinde olmuştur, ben hakkımı herkese helal ediyorum, benden yana hiçbir şey yok. Değerli Aydınlılar, Cumhuriyetin 100. yılında, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde, Gazi Mustafa Kemal’in gösterdiği yoldan hiç ayrılmayan kadın bir belediye başkanı var.  Size söz veriyorum önümüzdeki 5 yıl içinde çok çalışacağım. Bu çalışmamı çok değerli Belediye Meclis Üyelerimiz, 17 İlçe Belediye Başkanımız ve Efeler Belediye Başkanım Mehmet Fatih Atay ile birlikte yapacağım. Bu zamana kadar herkese eşit ve adil davrandım. Hiç kimseyi ayırmadım, kutuplaştırmadım. Önümüzdeki dönem de de herkesi kucaklayacağım. Bugüne kadar verdiğiniz destekten dolayı minnet duygularımı ifade ediyorum” dedi. Başkan Çerçioğlu sözlerinin sonunda Nazilli İlçesine hareket ederek Nazilli Belediye Başkanlığını kazan Kürşat Engin Özcan ve Nazilli halkının kutlama etkinliğine hareket etti.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ikinci kez kazanan Millet İttifakı Adayı CHP’li Özlem Çerçioğlu, “Bugün itibariyle seçim bitmiştir. Sayın Mustafa Savaş’a da diyorum ki, ‘gel beraber Aydın için çalışalım’ diyorum, artık seçim bitti. Bundan sonra hepimiz Aydın için çalışacağız” çağrısı yaptı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda CHP Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ile birlikte kutlamalara katıldı.

Çerçioğlu ve Atay, vatandaşlara karanfiller atarken, birlikte beyaz güvercin uçurdu.

Millet İttifakı’nın Aydın Büyükşehir ve Efeler’deki zaferi havai fişekle kutlanırken, seçimi kazanmanın mutluluğunu yaşayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaptığı konuşmada Aydınlılara teşekkür etti.

“AYDIN’IN GURURU ÇERÇİOĞLU”

Vatandaşlar ,“Efelerin Fatihi, Aydın’ın gururu Çerçioğlu” diye tezahürat yaptılar. Başkan Özlem Çerçioğlu, “Hepinizi çok seviyorum, Milletvekillerimize, İl Başkanıma, Kadın Kolları Başkanıma, İlçe Başkanlarıma, Gençlik Kollarıma ve Aydın Halkına çok teşekkür ediyorum.

Yarından itibaren saat 8.30’da mesaim başlıyor, Belediyede olacağım. Bugün itibariyle seçim bitmiştir. Kazanan 17 ilçe başkanımızı tebrik ediyorum, kutluyorum. Sayın Mustafa Savaş’a da diyorum ki, ‘gel beraber Aydın için çalışalım’ diyorum, artık seçim bitti. Bundan sonra hepimiz Aydın için çalışacağız. Tüm siyasi partilere sesleniyorum. Ayrı gayrı yok. Tek hedef Aydın, Aydın’da yaşayan yiğit insanlar, mert insanlar için hep beraber çalışacağız. Seçim atmosferinde olmuştur, ben hakkımı herkese helal ediyorum, benden yana hiçbir şey yok.

Değerli Aydınlılar, Cumhuriyetin 100. yılında, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde, Gazi Mustafa Kemal’in gösterdiği yoldan hiç ayrılmayan kadın bir belediye başkanı var.  Size söz veriyorum önümüzdeki 5 yıl içinde çok çalışacağım. Bu çalışmamı çok değerli Belediye Meclis Üyelerimiz, 17 İlçe Belediye Başkanımız ve Efeler Belediye Başkanım Mehmet Fatih Atay ile birlikte yapacağım. Bu zamana kadar herkese eşit ve adil davrandım. Hiç kimseyi ayırmadım, kutuplaştırmadım. Önümüzdeki dönem de de herkesi kucaklayacağım. Bugüne kadar verdiğiniz destekten dolayı minnet duygularımı ifade ediyorum” dedi.

Başkan Çerçioğlu sözlerinin sonunda Nazilli İlçesine hareket ederek Nazilli Belediye Başkanlığını kazan Kürşat Engin Özcan ve Nazilli halkının kutlama etkinliğine hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.