Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu Aydın’ı tanıtıyor

EKONOMİ 24.08.2016 - 20:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3734+ kez okundu.
 

Çerçioğlu Aydın’ı tanıtıyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kentin hizmet isteklerini yerine getirme mücadelesi verirken, bir yandan da Aydın’ı tanıtıp markalaştırma çabalarını sürdürüyor.

AYDIN- Hürriyet Gazetesi ekibini Aydın’da ağırlayan Başkan Çerçioğlu, Hürriyet Gazetesi ve TURSAB ile el ele tanıtım çabasını başarıya ulaştırma gayretinde. Bu üçlü çabaya Aydın Ticaret Borsası’nın da destek verdiği bildirildi. Başkan Çerçioğlu, Sedat Ergin, Ertuğrul Özkök, Yalçın Bayer gibi isimlerin başını çektiği Hürriyet Gazetesi ekibine Aydın’ı anlattı. Aydın basınından seçkin isimlerin de bu tanıtıma tanıklık etmesini sağlayan Çerçioğlu, “Aydınımız her şeyiyle bir numara. İncirimiz az çok biliniyor. Zeytinimiz ve zeytinyağımız var. Değil Türkiye’nin, dünyanın hiçbir yerinde tadına, aromasına, lezzetine rastlayamazsınız. Doğal güzelliklerimiz var, tarihimiz var. Biz Aydınımızın her şeyiyle bir marka olmasını istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız” dedi. Hürriyet Gazetesi ekibiyle yerinde görülen Aydın’ın değerleri bir bir not alınırken, Kuşadası’ndaki Efes Kongre Merkezi’nde değerlendirmeler yapıldı. Efes Kongre Merkezi’nde çalışma hakkında bilgi veren Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, TURSAB, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Hürriyet Gazetesi’nin, “Aydın’ı Keşfet!’ projesinde bir araya gelerek önemli bir sinerji yarattığını söyledi. Amaçlarının Aydın’ı ekonomik ve sosyal yönleriyle tanımak ve tanıtmak olduğunu anlatan Ergin, bu gezi ile kendisinde olan olumlu düşüncelerin daha da pekiştiğini söyledi. Aydın dendiğinde arkeolojik bir yapı ve açık müzenin akla geldiğini belirten Sedat Ergin, “Aydın arkeolojik değerleri ve verimli topraklarıyla muazzam bir zenginliğe sahip. Ben şahsen, Aydın’ın hak ettiği yerde, hak ettiği değeri gördüğü kanaatinde değilim” diye konuştu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çabalarıyla bir şeyler yapıldığını gördüklerini dile getiren Ergin, “Bana göre Aydın sahip olduğu üstünlükleriyle, ülkemizdeki Aydın algısını yeteri kadar yansıtmıyor. Bunda İzmir, Denizli ve Muğla illeri arasına sıkışmışlığı da bir faktör olarak görülebilir. Önemli olan bundan sonra ne yapılacağıdır. Aydın’ı nasıl daha belirgin bir marka yapabiliriz sorusuna cevap bulmamız gerekiyor. Aydın’da bugüne kadar ortaya çıkmamış bir potansiyel olduğuna inanıyorum. Buradan İstanbul’a dönünce Aydın markasının bütün Türkiye’ye yayılması için yapacaklarımızı düşüneceğiz” dedi. TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise, muhteşem bir kongre merkezine sahip olunduğunu belirterek, “Mükemmel bir tanıtım gezisi oldu. Belli ki Topuklu Efe’nin Aydın’a elinin değmiş” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kentin hizmet isteklerini yerine getirme mücadelesi verirken, bir yandan da Aydın’ı tanıtıp markalaştırma çabalarını sürdürüyor.

AYDIN- Hürriyet Gazetesi ekibini Aydın’da ağırlayan Başkan Çerçioğlu, Hürriyet Gazetesi ve TURSAB ile el ele tanıtım çabasını başarıya ulaştırma gayretinde. Bu üçlü çabaya Aydın Ticaret Borsası’nın da destek verdiği bildirildi.

Başkan Çerçioğlu, Sedat Ergin, Ertuğrul Özkök, Yalçın Bayer gibi isimlerin başını çektiği Hürriyet Gazetesi ekibine Aydın’ı anlattı. Aydın basınından seçkin isimlerin de bu tanıtıma tanıklık etmesini sağlayan Çerçioğlu, “Aydınımız her şeyiyle bir numara. İncirimiz az çok biliniyor. Zeytinimiz ve zeytinyağımız var. Değil Türkiye’nin, dünyanın hiçbir yerinde tadına, aromasına, lezzetine rastlayamazsınız. Doğal güzelliklerimiz var, tarihimiz var. Biz Aydınımızın her şeyiyle bir marka olmasını istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız” dedi.

Hürriyet Gazetesi ekibiyle yerinde görülen Aydın’ın değerleri bir bir not alınırken, Kuşadası’ndaki Efes Kongre Merkezi’nde değerlendirmeler yapıldı.

Efes Kongre Merkezi’nde çalışma hakkında bilgi veren Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, TURSAB, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Hürriyet Gazetesi’nin, “Aydın’ı Keşfet!’ projesinde bir araya gelerek önemli bir sinerji yarattığını söyledi. Amaçlarının Aydın’ı ekonomik ve sosyal yönleriyle tanımak ve tanıtmak olduğunu anlatan Ergin, bu gezi ile kendisinde olan olumlu düşüncelerin daha da pekiştiğini söyledi.

Aydın dendiğinde arkeolojik bir yapı ve açık müzenin akla geldiğini belirten Sedat Ergin, “Aydın arkeolojik değerleri ve verimli topraklarıyla muazzam bir zenginliğe sahip. Ben şahsen, Aydın’ın hak ettiği yerde, hak ettiği değeri gördüğü kanaatinde değilim” diye konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çabalarıyla bir şeyler yapıldığını gördüklerini dile getiren Ergin, “Bana göre Aydın sahip olduğu üstünlükleriyle, ülkemizdeki Aydın algısını yeteri kadar yansıtmıyor. Bunda İzmir, Denizli ve Muğla illeri arasına sıkışmışlığı da bir faktör olarak görülebilir. Önemli olan bundan sonra ne yapılacağıdır. Aydın’ı nasıl daha belirgin bir marka yapabiliriz sorusuna cevap bulmamız gerekiyor. Aydın’da bugüne kadar ortaya çıkmamış bir potansiyel olduğuna inanıyorum. Buradan İstanbul’a dönünce Aydın markasının bütün Türkiye’ye yayılması için yapacaklarımızı düşüneceğiz” dedi.

TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise, muhteşem bir kongre merkezine sahip olunduğunu belirterek, “Mükemmel bir tanıtım gezisi oldu. Belli ki Topuklu Efe’nin Aydın’a elinin değmiş” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.