Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu: Aydın’a bahar erken geldi

SİYASET 10.03.2019 - 13:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3470+ kez okundu.
 

Çerçioğlu: Aydın’a bahar erken geldi

Koçarlı’nın Bıyıklı Mahallesi’nde Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk’le birlikte vatandaşlarla buluşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Görüyorum ki Koçarlı'ya bahar gelmiş, Aydın'a bahar gelmiş" dedi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk’ün, Koçarlı Bıyıklı'da vatandaşlarla buluştuğu bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, buluşmada vatandaşlara seslenen Başkan Çerçioğlu, "Kadınlarımız bu işe el koymuş, Koçarlı'ya bahar gelmiş" dedi. Jeotermal eleştirisinde de bulunan Başkan Çerçioğlu, "Bizler Aydın'da misafir değiliz, burada yaşıyoruz. Bu havayı bizler soluyoruz ve bizler sağlıklı nefes almak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Yüzlerce vatandaşın Bıyıklı Meydanı'nı doldurduğu buluşmada, Başkan Çerçioğlu ve Mutlu Öztürk, meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı. Buluşmada konuşma yapan Başkan Çerçioğlu, "Beni en çok mutlu eden, hanım kardeşlerimin evde televizyon izlemek yerine bizleri desteklemek için buraya gelmesi. Hepinize çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Şimdiye kadar Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk'ün bütün projelerini desteklediğini, önümüzdeki dönemde de desteklemeye devam edeceğini vurgulayan Başkan Çerçioğlu, "Mutlu Başkanım hangi projeyi hayata geçirecekse hepsinin arkasındayım ve destekleyeceğim" dedi. 'Aydın'da misafir değiliz' Büyükşehir Belediyesi tarafından Aydın'a ve Koçarlı'ya birçok yatırım yapıldığını hatırlatan Başkan Çerçioğlu, "Aydın'da yaşıyoruz, misafir değiliz. Mutlu Başkanımla peteklerimiz yaptığımız hizmetlerle dolu, çünkü Aydın için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Koçarlı'ya 5 yıl içerisinde 58 milyon liralık yatırım yaptık" dedi. Konuşmasında sosyal belediyecilik vurgusu da yapan Başkan Çerçioğlu, "Bizler en çok sosyal belediyeciliğe önem veriyoruz. Fakir fukaranın garip gurebanın yanındayız" ifadelerini kullanarak, hayat pahalılığının iyice arttığını hatırlatıp, "Bugün pazarda biber 10, patlıcan 14 lira. Ispanağın kilosu 8 lira. Hanım kardeşlerim geçinmenin ne kadar zor olduğunu iyi bilirler. Tencerenin nasıl zor kaynadığını bizler iyi biliyoruz. O yüzden sosyal belediyeciliğe devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 'Bu zehirli havayı biz soluyoruz' Konuşmasında Koçarlı'ya da kurulacak olan jeotermallere de yer veren Başkan Çerçioğlu, "İncirliova, Germencik ve Buharkent'ten sonra jeotermal Koçarlı'ya da kurulacak. Bu jeotermaller zehir saçıyor, beşikteki bebeğimiz bu havayı soluyor. Bizler misafir değiliz, evimiz burada, burada yaşıyoruz ve bu havayı çocuklarımız teneffüs ediyor. Bizler sağlıklı nefes almak istiyoruz. En önemli şey insan hayatı" dedi. Aydın'a bahar erken geldi Başkan Çerçioğlu, kadınların kendisine verdiği "Martın sonu bahar" temalı iğne oyası yazmalar için de teşekkür edip, "Hanım kardeşlerim gittiğim her yerde çiçeklerle bezeli yazma hediye ediyor. Bu çiçekli yazmayı ömrümün sonuna kadar saklayacağım. Görüyorum ki Koçarlı'ya bahar gelmiş, Aydın'a bahar gelmiş" ifadelerini kullandı. Başkan Çerçioğlu, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile CHP ve İYİ Parti ilçe yönetimlerinin tam kadro katıldığı buluşmada tüm Koçarlı halkını 31 Mart akşamı saat 21.00'da Aydın Atatürk Kent Meydanı'na davet etti.
Koçarlı’nın Bıyıklı Mahallesi’nde Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk’le birlikte vatandaşlarla buluşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Görüyorum ki Koçarlı'ya bahar gelmiş, Aydın'a bahar gelmiş" dedi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk’ün, Koçarlı Bıyıklı'da vatandaşlarla buluştuğu bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, buluşmada vatandaşlara seslenen Başkan Çerçioğlu, "Kadınlarımız bu işe el koymuş, Koçarlı'ya bahar gelmiş" dedi. Jeotermal eleştirisinde de bulunan Başkan Çerçioğlu, "Bizler Aydın'da misafir değiliz, burada yaşıyoruz. Bu havayı bizler soluyoruz ve bizler sağlıklı nefes almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yüzlerce vatandaşın Bıyıklı Meydanı'nı doldurduğu buluşmada, Başkan Çerçioğlu ve Mutlu Öztürk, meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı. Buluşmada konuşma yapan Başkan Çerçioğlu, "Beni en çok mutlu eden, hanım kardeşlerimin evde televizyon izlemek yerine bizleri desteklemek için buraya gelmesi. Hepinize çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Şimdiye kadar Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk'ün bütün projelerini desteklediğini, önümüzdeki dönemde de desteklemeye devam edeceğini vurgulayan Başkan Çerçioğlu, "Mutlu Başkanım hangi projeyi hayata geçirecekse hepsinin arkasındayım ve destekleyeceğim" dedi.

'Aydın'da misafir değiliz'

Büyükşehir Belediyesi tarafından Aydın'a ve Koçarlı'ya birçok yatırım yapıldığını hatırlatan Başkan Çerçioğlu, "Aydın'da yaşıyoruz, misafir değiliz. Mutlu Başkanımla peteklerimiz yaptığımız hizmetlerle dolu, çünkü Aydın için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Koçarlı'ya 5 yıl içerisinde 58 milyon liralık yatırım yaptık" dedi.

Konuşmasında sosyal belediyecilik vurgusu da yapan Başkan Çerçioğlu, "Bizler en çok sosyal belediyeciliğe önem veriyoruz. Fakir fukaranın garip gurebanın yanındayız" ifadelerini kullanarak, hayat pahalılığının iyice arttığını hatırlatıp, "Bugün pazarda biber 10, patlıcan 14 lira. Ispanağın kilosu 8 lira. Hanım kardeşlerim geçinmenin ne kadar zor olduğunu iyi bilirler. Tencerenin nasıl zor kaynadığını bizler iyi biliyoruz. O yüzden sosyal belediyeciliğe devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

'Bu zehirli havayı biz soluyoruz'

Konuşmasında Koçarlı'ya da kurulacak olan jeotermallere de yer veren Başkan Çerçioğlu, "İncirliova, Germencik ve Buharkent'ten sonra jeotermal Koçarlı'ya da kurulacak. Bu jeotermaller zehir saçıyor, beşikteki bebeğimiz bu havayı soluyor. Bizler misafir değiliz, evimiz burada, burada yaşıyoruz ve bu havayı çocuklarımız teneffüs ediyor. Bizler sağlıklı nefes almak istiyoruz. En önemli şey insan hayatı" dedi.

Aydın'a bahar erken geldi

Başkan Çerçioğlu, kadınların kendisine verdiği "Martın sonu bahar" temalı iğne oyası yazmalar için de teşekkür edip, "Hanım kardeşlerim gittiğim her yerde çiçeklerle bezeli yazma hediye ediyor. Bu çiçekli yazmayı ömrümün sonuna kadar saklayacağım. Görüyorum ki Koçarlı'ya bahar gelmiş, Aydın'a bahar gelmiş" ifadelerini kullandı.

Başkan Çerçioğlu, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile CHP ve İYİ Parti ilçe yönetimlerinin tam kadro katıldığı buluşmada tüm Koçarlı halkını 31 Mart akşamı saat 21.00'da Aydın Atatürk Kent Meydanı'na davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.