Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu: Aydın kadın dostu şehirdir

SİYASET 30.01.2018 - 11:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3475+ kez okundu.
 

Çerçioğlu: Aydın kadın dostu şehirdir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

AYDIN- CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir Özdemir, ziyarette yaptığı açıklamada, “Bugün il kadın kolları yeni yönetimi olarak ilk ziyaretimizi sayın başkanımıza yapmak istedik. Büyükşehir ile birlikte ortak projelerimiz artarak devam edecek. Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. “AYDIN’DA YAŞAMAK AYRICALIKTIR” Kadın kolları üyelerine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, “Geçtiğimiz dönem kadın kollarımız ile birlikte önemli çalışmalar yapmıştık, önümüzdeki dönemde de çalışmalarımız devam edecek. Biz büyükşehir belediyesi olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Aydın kadın dostu şehirdir. Aydın’da yaşamak ayrıcalıktır. Aydın ismi gibi aydın, yaşanabilir bir kenttir. Anadolu’dan birçok kişi Aydın ilinin bu özelliklerinden dolayı Aydın’a yerleşiyor” diye konuştu. EFELER GENÇLİK KOLLARI ZİYARET ETTİ CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve yönetim kurulu üyeleri de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Başkan Çerçioğlu’nu ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Dinç, “Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu her zaman gençlerin yanında olmuştur. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Kendisine çok teşekkür ediyoruz, biz de gençler olarak her zaman Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanındayız” dedi. Başkan Çerçioğlu, CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve yönetimine teşekkür ederek her zaman gençlerin yanında olmaya devam edeceğini ifade etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

AYDIN- CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir Özdemir, ziyarette yaptığı açıklamada, “Bugün il kadın kolları yeni yönetimi olarak ilk ziyaretimizi sayın başkanımıza yapmak istedik. Büyükşehir ile birlikte ortak projelerimiz artarak devam edecek. Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“AYDIN’DA YAŞAMAK AYRICALIKTIR”

Kadın kolları üyelerine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, “Geçtiğimiz dönem kadın kollarımız ile birlikte önemli çalışmalar yapmıştık, önümüzdeki dönemde de çalışmalarımız devam edecek. Biz büyükşehir belediyesi olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Aydın kadın dostu şehirdir. Aydın’da yaşamak ayrıcalıktır. Aydın ismi gibi aydın, yaşanabilir bir kenttir. Anadolu’dan birçok kişi Aydın ilinin bu özelliklerinden dolayı Aydın’a yerleşiyor” diye konuştu.

EFELER GENÇLİK KOLLARI ZİYARET ETTİ

CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve yönetim kurulu üyeleri de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Çerçioğlu’nu ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Dinç, “Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu her zaman gençlerin yanında olmuştur. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Kendisine çok teşekkür ediyoruz, biz de gençler olarak her zaman Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanındayız” dedi.

Başkan Çerçioğlu, CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve yönetimine teşekkür ederek her zaman gençlerin yanında olmaya devam edeceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.