Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu, Atça Deve Güreşi’ne katıldı

GÜNCEL 29.01.2018 - 18:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3692+ kez okundu.
 

Çerçioğlu, Atça Deve Güreşi’ne katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 24. Geleneksel Atça Deve Güreşleri’ne katıldı.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu'nu alanın girişinde karşılayan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, deveci poşusu ile sekiz köşe deveci şapkası hediye etti. Güreş alanına alkışlar eşliğinde gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, güreş arenasında vatandaşları selamladı. Ege, Marmara ve Akdeniz Bölgeleri’nden 140 pehlivan deve güreşirken, Başkan Çerçioğlu'na güreş boyunca Sultanhisar ve Atçalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. KUPAYI TOPUKLU EFE KAZANDI Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Başkan Çerçioğlu'na güreşe katılımından dolayı teşekkür ederek, "Bu yıl 24üncüsünü düzenlemiş olduğumuz Atça Deve Güreşi Festivalimize Ege, Akdeniz ve Marmara'dan 140 devemiz katıldı. Atça deve güreşleri her zaman güreşseverlerin yoğun ilgisini görüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun güreşimize katılarak bizleri onurlandırmasından dolayı ayrıca çok mutlu olduk. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi. Büyükşehir Belediyesi kupasını Fırtına Dozer isimli deveyi yenen Topuklu Efe kazandı. ÇERÇİOĞLU’NA KAVAKLI’DA YOĞUN İLGİ Başkan Çerçioğlu, deve güreşinin ardından Tarihi Kavaklı Köy Pazarı’nı ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu. Çerçioğlu, ilgiden dolayı zaman zaman yürümekte bile zorluk çekti. Vatandaşlarla birlikte pazarı gezen Çerçioğlu’na pazar ziyaretine CHP Nazilli ilçe Başkanı Ali Deveci, CHP Sultanhisar ilçe başkanı Ünsal Ünal, Kavaklı mahalle muhtarı İbrahim Karacasulu ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen Çerçioğlu, pazar alışverişi de yaptı Vatandaşlar pazar meydanında gün boyunca çalan müziklere eşlik ederek neşeli dakikalar geçirdiler.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 24. Geleneksel Atça Deve Güreşleri’ne katıldı.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu'nu alanın girişinde karşılayan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, deveci poşusu ile sekiz köşe deveci şapkası hediye etti.

Güreş alanına alkışlar eşliğinde gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, güreş arenasında vatandaşları selamladı. Ege, Marmara ve Akdeniz Bölgeleri’nden 140 pehlivan deve güreşirken, Başkan Çerçioğlu'na güreş boyunca Sultanhisar ve Atçalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

KUPAYI TOPUKLU EFE KAZANDI

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Başkan Çerçioğlu'na güreşe katılımından dolayı teşekkür ederek, "Bu yıl 24üncüsünü düzenlemiş olduğumuz Atça Deve Güreşi Festivalimize Ege, Akdeniz ve Marmara'dan 140 devemiz katıldı. Atça deve güreşleri her zaman güreşseverlerin yoğun ilgisini görüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun güreşimize katılarak bizleri onurlandırmasından dolayı ayrıca çok mutlu olduk. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi. Büyükşehir Belediyesi kupasını Fırtına Dozer isimli deveyi yenen Topuklu Efe kazandı.

ÇERÇİOĞLU’NA KAVAKLI’DA YOĞUN İLGİ

Başkan Çerçioğlu, deve güreşinin ardından Tarihi Kavaklı Köy Pazarı’nı ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu. Çerçioğlu, ilgiden dolayı zaman zaman yürümekte bile zorluk çekti.

Vatandaşlarla birlikte pazarı gezen Çerçioğlu’na pazar ziyaretine CHP Nazilli ilçe Başkanı Ali Deveci, CHP Sultanhisar ilçe başkanı Ünsal Ünal, Kavaklı mahalle muhtarı İbrahim Karacasulu ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen Çerçioğlu, pazar alışverişi de yaptı Vatandaşlar pazar meydanında gün boyunca çalan müziklere eşlik ederek neşeli dakikalar geçirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.