Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu, Atatürk Spor Kompleksini inceledi

GÜNCEL 30.03.2017 - 21:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3421+ kez okundu.
 

Çerçioğlu, Atatürk Spor Kompleksini inceledi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kemer Mahallesi’nde inşaat çalışmaları devam eden Atatürk Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu.

AYDIN- Çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Spor Kompleksi Aydın’ın yıllardır eksikliğini duyduğu çok önemli bir ihtiyacı giderecek.  Ayrıca, yetenekli genç sporcularımız için sağlıklı bir alt yapı kaynağı olacaktır. Aydın’dan Türkiye şampiyonları çıkaracağız. Yeter ki bizler gençlerimize alt yapı imkanlarını hazırlayalım” şeklinde konuştu. Olimpik yüzme havuzlu tesis, Aydın’dan şampiyonlar yetiştirecek Kemer Mahallesi’nde yapılacak olan Atatürk Spor Kompleksi’nin, 22 bin metre kare alanda ve 24 milyon TL’ye yapılacağı öğrenildi. İçerisinde, açık olimpik yüzme havuzu, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu,  tenis kortları, engelli çocuk ve vatandaşların yararlanabileceği rehabilitasyon havuzları, terapi merkezi, kafeteryalar, yeşil alan ve otoparklar bulunacak ve tesis bünyesindeki güneş enerji panelleri ile gün içinde harcadığı enerjisini kendisi üretecek.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kemer Mahallesi’nde inşaat çalışmaları devam eden Atatürk Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu.

AYDIN- Çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Spor Kompleksi Aydın’ın yıllardır eksikliğini duyduğu çok önemli bir ihtiyacı giderecek.  Ayrıca, yetenekli genç sporcularımız için sağlıklı bir alt yapı kaynağı olacaktır. Aydın’dan Türkiye şampiyonları çıkaracağız. Yeter ki bizler gençlerimize alt yapı imkanlarını hazırlayalım” şeklinde konuştu.

Olimpik yüzme havuzlu tesis, Aydın’dan şampiyonlar yetiştirecek

Kemer Mahallesi’nde yapılacak olan Atatürk Spor Kompleksi’nin, 22 bin metre kare alanda ve 24 milyon TL’ye yapılacağı öğrenildi. İçerisinde, açık olimpik yüzme havuzu, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu,  tenis kortları, engelli çocuk ve vatandaşların yararlanabileceği rehabilitasyon havuzları, terapi merkezi, kafeteryalar, yeşil alan ve otoparklar bulunacak ve tesis bünyesindeki güneş enerji panelleri ile gün içinde harcadığı enerjisini kendisi üretecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.