Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu, altyapı seferberliği ilan etti

GÜNCEL 03.09.2017 - 14:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4174+ kez okundu.
 

Çerçioğlu, altyapı seferberliği ilan etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Büyükşehir Yasası” öncesinde çoğunluğu belde olan büyük mahallelerin altyapı sorunlarının çözülmesi için talimatını verdi.

ÇERÇİOĞLU ALTYAPI SEFERBERLİĞİ İLAN ETTİ AYDIN- ASKİ ekipleri il genelinde altyapı seferberliği ilan etti. İl genelinde sorunsuz ve sürdürülebilir bir altyapı için yatırımlar daha da artacak, bu doğrultuda kuruluşundan bu yana hizmet görmemiş mahalleler yatırıma doyacak. SÖKE BAĞARASI KANALİZASYONUNDA GERİ SAYIM BAŞLADI Söke’de gerçekleşecek olan önemli projeler arasında yer alan ve tüm ön çalışmaları yapılarak sözleşme aşamasına gelen Bağarası Kanalizasyonu Projesi ile mahallenin altyapı hayali gerçek oluyor. Halkın talepleri doğrultusunda tüm prosedürler hızlıca yerine getirilerek yapımı kısa zamanda başlayacak proje kapsamında 58 kilometre kanalizasyon şebekesi yapılacak ve 13.115.000 TL’ye mal olacak. GERMENCİK HIDIRBEYLİ 11.5 MİLYON TL YATIRIM İLE HAYALİNE KAVUŞUYOR Germencik Hıdırbeyli Mahallesi de yapılacak çalışma ile kanalizasyona kavuşacak. Uzun yıllardır talep edilen kanalizasyon altyapısı çağrısına ASKİ cevap vererek halkın hayalini gerçekleştiriyor. Yakında yükleniciye yer teslimi yapılarak başlayacak olan çalışmalarda, proje kapsamında mahalleye 26 km kanalizasyon şebekesi yapılacak ve 11.575.000 TL’ ye mal olacak. ÇERÇİOĞLU İLE HAYALLERİ GERÇEK OLUYOR Birçoğu geçmişte belde olan ve hayalini kurdukları altyapıya bir türlü kavuşamayan büyük mahallelerde altyapı çalışması yapılması için talimatını veren Çerçioğlu’nun yatırım hamlesi büyük memnuniyetle karşılandı. Uzunca yıllardır sorun yaşanan ve kuruluşundan bu yana alınmayan hizmetlere kavuşacak olan mahallelerde büyük mutluluk yaşanıyor. Çalışma yapılacak yerlerde halk Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getiriyor.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Büyükşehir Yasası” öncesinde çoğunluğu belde olan büyük mahallelerin altyapı sorunlarının çözülmesi için talimatını verdi.

ÇERÇİOĞLU ALTYAPI SEFERBERLİĞİ İLAN ETTİ

AYDIN- ASKİ ekipleri il genelinde altyapı seferberliği ilan etti. İl genelinde sorunsuz ve sürdürülebilir bir altyapı için yatırımlar daha da artacak, bu doğrultuda kuruluşundan bu yana hizmet görmemiş mahalleler yatırıma doyacak.

SÖKE BAĞARASI KANALİZASYONUNDA GERİ SAYIM BAŞLADI

Söke’de gerçekleşecek olan önemli projeler arasında yer alan ve tüm ön çalışmaları yapılarak sözleşme aşamasına gelen Bağarası Kanalizasyonu Projesi ile mahallenin altyapı hayali gerçek oluyor. Halkın talepleri doğrultusunda tüm prosedürler hızlıca yerine getirilerek yapımı kısa zamanda başlayacak proje kapsamında 58 kilometre kanalizasyon şebekesi yapılacak ve 13.115.000 TL’ye mal olacak.

GERMENCİK HIDIRBEYLİ 11.5 MİLYON TL YATIRIM İLE HAYALİNE KAVUŞUYOR

Germencik Hıdırbeyli Mahallesi de yapılacak çalışma ile kanalizasyona kavuşacak. Uzun yıllardır talep edilen kanalizasyon altyapısı çağrısına ASKİ cevap vererek halkın hayalini gerçekleştiriyor. Yakında yükleniciye yer teslimi yapılarak başlayacak olan çalışmalarda, proje kapsamında mahalleye 26 km kanalizasyon şebekesi yapılacak ve 11.575.000 TL’ ye mal olacak.

ÇERÇİOĞLU İLE HAYALLERİ GERÇEK OLUYOR

Birçoğu geçmişte belde olan ve hayalini kurdukları altyapıya bir türlü kavuşamayan büyük mahallelerde altyapı çalışması yapılması için talimatını veren Çerçioğlu’nun yatırım hamlesi büyük memnuniyetle karşılandı. Uzunca yıllardır sorun yaşanan ve kuruluşundan bu yana alınmayan hizmetlere kavuşacak olan mahallelerde büyük mutluluk yaşanıyor. Çalışma yapılacak yerlerde halk Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.