Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ÇERÇİOĞLU; ALLAH ÇALIŞANIN YANINDADIR!

SİYASET 07.09.2020 - 19:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3284+ kez okundu.
 

ÇERÇİOĞLU; ALLAH ÇALIŞANIN YANINDADIR!

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı Germencik İlçe Kongresinde yapmış olduğu konuşmasında,

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı Germencik İlçe Kongresinde yapmış olduğu konuşmasında, Başkan Çerçioğlu hakkında, ‘Bana göre bir doktora konusudur, iş yapmadan seçim alma yöntemi nedir’ kendisine soracağım, ‘sen bu işleri nasıl yapıyorsun, vaatlerine yerine getiremiyorsun, çalışmıyorsun ama seçimi kazanıp o koltuğa oturuyorsun, başkan Özlem Çerçioğlu’ndan ders alalım bu işlerin sırrı nedir’ demişti. İŞİN SIRRI BU 18 SAAT ÇALIŞIYORUZ! Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Atatürk Kent Meydanı’nda yapılan Aydının Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98 yıl etkinliği sonunda bu konu hakkındaki sorumuza şu cevabı verdi,  “Sayın vekilin kendi düşüncesidir, önemli olan sandığın dediğidir. Bakın şu arkanızdaki Büyükşehir Belediyesi hizmet binası, Atatürk Kent Meydanı, altında 2 katlı Otopark, modern bir Otogar daha birçok hizmeti sayabilirim. Ben kendisine şöyle söyleyeyim ziyaret ettikleri ‘Koçarlı Belediyesini, Bozdoğan Belediyesini’ Aydın Büyükşehir Belediyesi yaptı bunu da hiçbir zaman unutmasınlar. Aydın halkı için ben 18 saat çalışıyorum, çalışmaya da devam edeceğiz, hiç kimsenin endişesi olmasın Allah çalışanın yanındadır” dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı Germencik İlçe Kongresinde yapmış olduğu konuşmasında,

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı Germencik İlçe Kongresinde yapmış olduğu konuşmasında,

Başkan Çerçioğlu hakkında, ‘Bana göre bir doktora konusudur, iş yapmadan seçim alma yöntemi nedir’ kendisine soracağım, ‘sen bu işleri nasıl yapıyorsun, vaatlerine yerine getiremiyorsun, çalışmıyorsun ama seçimi kazanıp o koltuğa oturuyorsun, başkan Özlem Çerçioğlu’ndan ders alalım bu işlerin sırrı nedir’ demişti.

İŞİN SIRRI BU 18 SAAT ÇALIŞIYORUZ!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Atatürk Kent Meydanı’nda yapılan Aydının Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98 yıl etkinliği sonunda bu konu hakkındaki sorumuza şu cevabı verdi,  “Sayın vekilin kendi düşüncesidir, önemli olan sandığın dediğidir. Bakın şu arkanızdaki Büyükşehir Belediyesi hizmet binası, Atatürk Kent Meydanı, altında 2 katlı Otopark, modern bir Otogar daha birçok hizmeti sayabilirim. Ben kendisine şöyle söyleyeyim ziyaret ettikleri ‘Koçarlı Belediyesini, Bozdoğan Belediyesini’ Aydın Büyükşehir Belediyesi yaptı bunu da hiçbir zaman unutmasınlar. Aydın halkı için ben 18 saat çalışıyorum, çalışmaya da devam edeceğiz, hiç kimsenin endişesi olmasın Allah çalışanın yanındadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.