Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Cenazeler THY ile taşınacak

GÜNCEL 27.11.2016 - 11:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2910+ kez okundu.
 

Cenazeler THY ile taşınacak

Nazilli Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında cenaze nakil protokolü imzalandı. Artık Nazilli’den tüm Türkiye’ye cenaze taşıma işlemleri Türk Hava Yolları’nın uçakları ile daha kısa sürede ve sorunsuz yapılabilecek.

AYDIN- Nazilli Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında cenaze nakil protokolü imzalandı. Protokolü Başkanlık Makamında Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Türk Hava Yolları İzmir Kargo Müdürü Elif Yaylalı imzaladı. Protokole göre yakınını kaybetmiş vatandaşların cenazeleri, Nazilli’den İzmir Havaalanına götürülecek, buradan da Türkiye'nin tüm iç hat uçuş noktalarına ücretsiz olarak taşınabilecek. Ayrıca bunun yanında cenaze sahiplerine uçuş ücretlerin de en fazla 2 kişi olmak şartıyla yüzde 20 oranında indirim uygulanacak. Nazilli’de vefat edip de başka bir ilde, ilçede ya da kendi memleketlerinde defnedilmek isteyen vatandaşların cenaze nakillerinin havayoluyla yapılabilmesi için THY ile protokol imzaladıklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak sürdürdüğümüz sosyal projelere bir yenisini daha ekledik. Taraflar arasında imzalanan protokol kapsamında Nazilli'de vefat eden vatandaşların cenazeleri, Türkiye'nin herhangi bir iç hat uçuş noktasına Türk Hava Yolları tarafından taşınacak” dedi. Türk Hava Yolları'na teşekkür ediyorum Bu tarz kolaylıklar sağlayan hizmetlerin devam edeceğine değinen Başkan Alıcık, "Vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak hizmetler için özveriyle çalışıyoruz. Bu uygulama Merhum kişi ve Cenaze yakını için çok önemli. Çünkü acısını yaşayan insanlar Cenaze Nakil araçları ile saatlerce yolculuk yapmak zorunda kalıyorlar. Bazı vatandaşlarımızın da maddi imkânsızlıklarını da düşünürsek Türk Hava Yolları böyle bir hizmetle çok önemli bir boşluğu doldurmuş oldu. Türk Hava Yolları'na teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Belediyelere sabit bir ücret uyguluyor Türk Hava Yolları (THY) İzmir Kargo Müdürü Elif Yaylalı Nazilli Belediyesi ile imzaladıkları protokol dolayı Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkürlerini sunarak, "Türkiye'nin her yerinde cenazenin taşınmasında belediyelere sabit bir ücret uyguluyor ve bu hizmeti havayoluyla sağlıyoruz. Bu şekilde hem defin işlemlerinin kısa zamanda, hızlı ve sağlıklı bir şekilde yerine getirilmiş oluyor. Ayrıca cenaze yakınlarına da avantaj sağlıyor. Bu avantaj ise en fazla 2 kişi olmak şartıyla refakatçilerin yüzde 20 oranında indirimli uçmalarına imkanı veriyor'' dedi.
Nazilli Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında cenaze nakil protokolü imzalandı. Artık Nazilli’den tüm Türkiye’ye cenaze taşıma işlemleri Türk Hava Yolları’nın uçakları ile daha kısa sürede ve sorunsuz yapılabilecek.

AYDIN- Nazilli Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında cenaze nakil protokolü imzalandı. Protokolü Başkanlık Makamında Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Türk Hava Yolları İzmir Kargo Müdürü Elif Yaylalı imzaladı.

Protokole göre yakınını kaybetmiş vatandaşların cenazeleri, Nazilli’den İzmir Havaalanına götürülecek, buradan da Türkiye'nin tüm iç hat uçuş noktalarına ücretsiz olarak taşınabilecek. Ayrıca bunun yanında cenaze sahiplerine uçuş ücretlerin de en fazla 2 kişi olmak şartıyla yüzde 20 oranında indirim uygulanacak.

Nazilli’de vefat edip de başka bir ilde, ilçede ya da kendi memleketlerinde defnedilmek isteyen vatandaşların cenaze nakillerinin havayoluyla yapılabilmesi için THY ile protokol imzaladıklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak sürdürdüğümüz sosyal projelere bir yenisini daha ekledik. Taraflar arasında imzalanan protokol kapsamında Nazilli'de vefat eden vatandaşların cenazeleri, Türkiye'nin herhangi bir iç hat uçuş noktasına Türk Hava Yolları tarafından taşınacak” dedi.

Türk Hava Yolları'na teşekkür ediyorum

Bu tarz kolaylıklar sağlayan hizmetlerin devam edeceğine değinen Başkan Alıcık, "Vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak hizmetler için özveriyle çalışıyoruz. Bu uygulama Merhum kişi ve Cenaze yakını için çok önemli. Çünkü acısını yaşayan insanlar Cenaze Nakil araçları ile saatlerce yolculuk yapmak zorunda kalıyorlar. Bazı vatandaşlarımızın da maddi imkânsızlıklarını da düşünürsek Türk Hava Yolları böyle bir hizmetle çok önemli bir boşluğu doldurmuş oldu. Türk Hava Yolları'na teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Belediyelere sabit bir ücret uyguluyor

Türk Hava Yolları (THY) İzmir Kargo Müdürü Elif Yaylalı Nazilli Belediyesi ile imzaladıkları protokol dolayı Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkürlerini sunarak, "Türkiye'nin her yerinde cenazenin taşınmasında belediyelere sabit bir ücret uyguluyor ve bu hizmeti havayoluyla sağlıyoruz. Bu şekilde hem defin işlemlerinin kısa zamanda, hızlı ve sağlıklı bir şekilde yerine getirilmiş oluyor. Ayrıca cenaze yakınlarına da avantaj sağlıyor. Bu avantaj ise en fazla 2 kişi olmak şartıyla refakatçilerin yüzde 20 oranında indirimli uçmalarına imkanı veriyor'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.