Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cemile toprağa verildi

GENEL 06.02.2019 - 18:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3924+ kez okundu.
 

Cemile toprağa verildi

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde okula giderken aracın çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede bir haftalık yaşam mücadelesini kaybeden lise öğrencisi Cemile Vural’ın, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildiği bildirildi.

AYDIN- Geçtiğimiz hafta okula gitmek için Ata Mahallesi Doğu Çevre Bulvarı’ndaki evinden çıktıktan sonra yolun karşısına geçmek isteyen lise öğrencisi Cemile Vural’a (18), E. G’nin kullandığı 09 FJ 717 plakalı araç çarpmıştı. Kazada ağır yaralanan ve Aydın Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Bölümü’nde tedavi altına alınan genç kız bir haftalık yaşam mücadelesini kaybederek, hayata gözlerini yumdu. Genç kızın ölümü ailesini, yakınlarını ve arkadaşlarını yasa boğdu. Edinilen bilgiye göre, Cemile Vural’ın cenazesi bugün Tepecik Mahallesi, Tepecik Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mahalle mezarlığında sevenlerinin gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenaze törenine Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, ailesi, arkadaşları, sevenleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde okula giderken aracın çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede bir haftalık yaşam mücadelesini kaybeden lise öğrencisi Cemile Vural’ın, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildiği bildirildi.

AYDIN- Geçtiğimiz hafta okula gitmek için Ata Mahallesi Doğu Çevre Bulvarı’ndaki evinden çıktıktan sonra yolun karşısına geçmek isteyen lise öğrencisi Cemile Vural’a (18), E. G’nin kullandığı 09 FJ 717 plakalı araç çarpmıştı. Kazada ağır yaralanan ve Aydın Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Bölümü’nde tedavi altına alınan genç kız bir haftalık yaşam mücadelesini kaybederek, hayata gözlerini yumdu. Genç kızın ölümü ailesini, yakınlarını ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Edinilen bilgiye göre, Cemile Vural’ın cenazesi bugün Tepecik Mahallesi, Tepecik Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mahalle mezarlığında sevenlerinin gözyaşları içinde toprağa verildi.

Cenaze törenine Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, ailesi, arkadaşları, sevenleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.