Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cemevi’nden burs konseri

GÜNCEL 27.08.2017 - 19:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4253+ kez okundu.
 

Cemevi’nden burs konseri

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği, Yaz Konserleri kapsamında ses sanatçısı Kenan Coşkun’u Didim’e getirdi.

AYDIN- Türkçe, Kürtçe Türküler ve halay havaları ile katılımcıları coşturan genç sanatçı, Didim Alevi Bektaşi Derneği aracılığı ile verilen öğrenci bursuna katkıda bulundu. Yaklaşık 2000 kişinin izleyip, dinlediği konserin ana sponsorluğunu ise Zeynep&Uğur Özcan (Zeynep Emlak) ve Dilaver&Deniz Demir (Elit Emlak) Emlak kuruluşları üstlendi. Giriş ücreti 10 TL olan ve çoğunluğu yurtdışından gelen gurbetçi vatandaşlardan oluşan dinleyiciler, iki saat boyunca gönüllerince eğlendi. HER SENE 50 ÖĞRENCİYE BURS Yaklaşik 3000 üyesi olan dernek, gelenek haline getirdiği yardım hizmeti ile her sene 50 öğrenciye okuma imkanı veriyor. Sponsorlar ve her sene yazaylarında verilen konserlerden elde edilen gelirle finase edilen okul burslarından faydalanan gençlerin isimleri açıklanmıyor. Gençlerin gururlarını incitmemek amacı ile isimlerin açıklanmadığını söyleyen Dernek Başkanı Hüseyin İlhan, “Hangi yönetim dönemi olursa olsun, derneğimizde‚ gelenek haline gelen okul burslarını, duyarlı sponsorlarımız ve yardımsever vatandaşlarımızın katkıları ile her senevearalıksızolarakdevamettiriyoruz. Dernek kuruluşunda daha az sayıda yoksul öğrenciye sağladığımız bu imkan, her sene daha da artarak bugün 50 çocuğumuza kadar ulaştı. İnşallah ileride daha fazla imkanlarla, daha fazla öğrenciye okuma imkanı sağlanacaktır’’ diye konuştu. Başkan İlhan, sözlerini şöyle sürdürdü: ’’Derneğimizde sponsorlarımızın katkıları ile ayda bir kez sabah kahvaltısı ve haftanın bi rgünü (Perşembe günleri) akşam yemeği veriyoruz. Bu hizmetlerimiz tüm halkımıza açık olduğu gibi hiçbir karşılık beklemeden verilmektedir.“
Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği, Yaz Konserleri kapsamında ses sanatçısı Kenan Coşkun’u Didim’e getirdi.

AYDIN- Türkçe, Kürtçe Türküler ve halay havaları ile katılımcıları coşturan genç sanatçı, Didim Alevi Bektaşi Derneği aracılığı ile verilen öğrenci bursuna katkıda bulundu.

Yaklaşık 2000 kişinin izleyip, dinlediği konserin ana sponsorluğunu ise Zeynep&Uğur Özcan (Zeynep Emlak) ve Dilaver&Deniz Demir (Elit Emlak) Emlak kuruluşları üstlendi.

Giriş ücreti 10 TL olan ve çoğunluğu yurtdışından gelen gurbetçi vatandaşlardan oluşan dinleyiciler, iki saat boyunca gönüllerince eğlendi.

HER SENE 50 ÖĞRENCİYE BURS

Yaklaşik 3000 üyesi olan dernek, gelenek haline getirdiği yardım hizmeti ile her sene 50 öğrenciye okuma imkanı veriyor.

Sponsorlar ve her sene yazaylarında verilen konserlerden elde edilen gelirle finase edilen okul burslarından faydalanan gençlerin isimleri açıklanmıyor.

Gençlerin gururlarını incitmemek amacı ile isimlerin açıklanmadığını söyleyen Dernek Başkanı Hüseyin İlhan, “Hangi yönetim dönemi olursa olsun, derneğimizde‚ gelenek haline gelen okul burslarını, duyarlı sponsorlarımız ve yardımsever vatandaşlarımızın katkıları ile her senevearalıksızolarakdevamettiriyoruz. Dernek kuruluşunda daha az sayıda yoksul öğrenciye sağladığımız bu imkan, her sene daha da artarak bugün 50 çocuğumuza kadar ulaştı. İnşallah ileride daha fazla imkanlarla, daha fazla öğrenciye okuma imkanı sağlanacaktır’’ diye konuştu. Başkan İlhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

’’Derneğimizde sponsorlarımızın katkıları ile ayda bir kez sabah kahvaltısı ve haftanın bi rgünü (Perşembe günleri) akşam yemeği veriyoruz. Bu hizmetlerimiz tüm halkımıza açık olduğu gibi hiçbir karşılık beklemeden verilmektedir.“

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.