Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çember daralıyor

SAĞLIK 02.11.2020 - 12:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2369+ kez okundu.
 

Çember daralıyor

İlçemizde son günlerde koronavirüs vaka sayısı hızla artış göstermektedir.

ÇİNE - İlçemizde artan koronavirüs vakaları sebebiyle Çine Kaymakamı Turan Erdoğan tarafından yapılan ve Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlçe Sağlık Müdürü Ensar Uygun, İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Soydan Hekim’in  katıldığı toplantının ardından açıklama yapan Başkan Dinçer; İlçemizde son günlerde koronavirüs vaka sayısı hızla artış göstermektedir. Eskiden uzaklardan haber aldığımız pozitif vaka sayıları artık en yakınımızda görülmektedir. Çember daralmaktadır, kurallara uymazsak İlçemizde sıkı tedbirlerin uygulanması kaçınılmaz olacaktır. Şu anda düğünlerimiz yasak, sadece nikah törenlerine izin veriliyor, o da 1 saat ve an az katılımcıyla tedbirler alınarak yapılıyor. Bu dönemde en çok bulaşmanın görüldüğü yerler evlerde yapılan doğum günü kutlamaları, ev gezmeleri, taziye ziyaretleri ile Pazar yerinden kaynaklı olmaktadır. Bizler denetimlerimizi en sıkı şekilde yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Fakat esnaf ve vatandaşlarımız kurallara dikkat etmemekte ısrar ederse İlçemizde sıkı tedbirler uygulanmaya başlanabilir. İlk olarak restoran, kafe ve kahvehaneler ile Pazar yerinin kapanması gündeme gelecektir. Bu tedbirlerin olmaması için esnaf ve vatandaşlarımızın kendi tedbirlerini almaları ve kurallara uymaları çok çok önem arz etmektedir,  lütfen hep birlikte kurallara uyalım, dedi.
İlçemizde son günlerde koronavirüs vaka sayısı hızla artış göstermektedir.

ÇİNE - İlçemizde artan koronavirüs vakaları sebebiyle Çine Kaymakamı Turan Erdoğan tarafından yapılan ve Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlçe Sağlık Müdürü Ensar Uygun, İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Soydan Hekim’in  katıldığı toplantının ardından açıklama yapan Başkan Dinçer;

İlçemizde son günlerde koronavirüs vaka sayısı hızla artış göstermektedir. Eskiden uzaklardan haber aldığımız pozitif vaka sayıları artık en yakınımızda görülmektedir. Çember daralmaktadır, kurallara uymazsak İlçemizde sıkı tedbirlerin uygulanması kaçınılmaz olacaktır. Şu anda düğünlerimiz yasak, sadece nikah törenlerine izin veriliyor, o da 1 saat ve an az katılımcıyla tedbirler alınarak yapılıyor.

Bu dönemde en çok bulaşmanın görüldüğü yerler evlerde yapılan doğum günü kutlamaları, ev gezmeleri, taziye ziyaretleri ile Pazar yerinden kaynaklı olmaktadır. Bizler denetimlerimizi en sıkı şekilde yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Fakat esnaf ve vatandaşlarımız kurallara dikkat etmemekte ısrar ederse İlçemizde sıkı tedbirler uygulanmaya başlanabilir. İlk olarak restoran, kafe ve kahvehaneler ile Pazar yerinin kapanması gündeme gelecektir. Bu tedbirlerin olmaması için esnaf ve vatandaşlarımızın kendi tedbirlerini almaları ve kurallara uymaları çok çok önem arz etmektedir,  lütfen hep birlikte kurallara uyalım, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.