Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cem Ulucan, Gülcan Kale ile evlendi

DÜNYA 25.10.2015 - 15:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2893+ kez okundu.
 

Cem Ulucan, Gülcan Kale ile evlendi

Aydın'da görev yapan gazetecilerden Doğan Haber Ajansı Aydın Temsilcisi Cem Ulucan, Nazilli Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi Hemşiresi Gülcan Kale ile dünya evine girdi.

Emekli İhsan Ulucan (67) ile ev hanımı Havva Ulucan’ın (61) oğlu Cem Ulucan (40), Nazilli’de yaşayan emekli Adem Kale (58) ve ev hanımı Gülsüm Kale’nin (55) kızı Gülcan Kale ile Aydın Gar Park'ta yapılan düğün töreninde bir ömür birlikteliğe evet diyerek hayatlarını birleştirdirler. Çiftin nikahını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kıyarken,  nikah şahitliğini  CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, MHP Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu ve MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin yaptı. Düğüne çiftin akrabaları ve yakınlarının yanı sıra,  iş ve basın dünyasından çok sayıda isim katıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çifte ömür boyu mutlu ve sağlıklı yaşam temennisinde bulundu.
Aydın'da görev yapan gazetecilerden Doğan Haber Ajansı Aydın Temsilcisi Cem Ulucan, Nazilli Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi Hemşiresi Gülcan Kale ile dünya evine girdi.

Emekli İhsan Ulucan (67) ile ev hanımı Havva Ulucan’ın (61) oğlu Cem Ulucan (40), Nazilli’de yaşayan emekli Adem Kale (58) ve ev hanımı Gülsüm Kale’nin (55) kızı Gülcan Kale ile Aydın Gar Park'ta yapılan düğün töreninde bir ömür birlikteliğe evet diyerek hayatlarını birleştirdirler.

Çiftin nikahını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kıyarken,  nikah şahitliğini  CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, MHP Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu ve MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin yaptı. Düğüne çiftin akrabaları ve yakınlarının yanı sıra,  iş ve basın dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çifte ömür boyu mutlu ve sağlıklı yaşam temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.