Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cem Belevi, Novada’ya geliyor

MAGAZİN 03.08.2017 - 18:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2944+ kez okundu.
 

Cem Belevi, Novada’ya geliyor

Kaliteli ve cazip alışverişin Ege bölgesindeki en sevilen adresi Novada Outlet Söke’de 5. Yıl konserleri tüm hızıyla devam ediyor.

AYDIN- Novada Outlet Söke’nin bu haftaki konuğu ise Türk pop müziğin sevilen ismi Cem Belevi olacak. Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba, Novada Yozgat, Novada Ordu, Novada Park Şanlıurfa ve Novada Menemen ile birlikte Türkiye çapında en hızlı büyüyen alışveriş merkezi zincirinin ilk halkası olan Novada Outlet Söke, bölgenin ilgi odağı olan eğlenceli ve dinamik etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke, 5. yıl konserlerine Cem Belevi ile devam ediyor. Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan Novada Outlet Söke; 5. yıl konserleri kapsamında 5 Ağustos Cumartesi günü Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Cem Belevi’yi ağırlayacak. 5 Ağustos Cumartesi günü 20:00’da başlayıp açık havada ücretsiz gerçekleşecek Cem Belevi konseri ile Novada tekrar unutulmaz eğlencenin adresi olacak. Novada konserleri Cem Belevi ile devam ediyor Müzik hayatına 7 yaşında piyano dersleri alarak başlayan Cem Belevi, bir dönem yaşadığı İngiltere’de gördüğü Blues, Jazz ve Şan eğitimlerinin ardından 2011 yılında albüm çalışmalarına başladı. “Bilmezsin” adlı ilk albümündeki şarkılarının tamamında söz ve müziklerine imza atan sanatçı, 2015 yılında Ayshe ile düet yaptığı "Kim Ne Derse Desin" şarkısıyla büyük beğeni topladı ve aynı yıl "Sevemez Kimse Seni" ile dinleyicileri ile yeniden buluştu. 2016 yılında da yeni şarkısı "Sor" ile zirvedeki yerini sağlamlaştıran Cem Belevi, bu yıl çıkardığı son single’ı "Aç Kollarını" ile 2017’nin en çok dinlenen sanatçılarından biri. Her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke; 13 Ağustos Pazar günü Evrencan Gündüz ve 26 Ağustos Cumartesi günü Fatma Turgut ile devam edecek konserlerle Ege’nin en renkli noktası olmayı sürdürecek.
Kaliteli ve cazip alışverişin Ege bölgesindeki en sevilen adresi Novada Outlet Söke’de 5. Yıl konserleri tüm hızıyla devam ediyor.

AYDIN- Novada Outlet Söke’nin bu haftaki konuğu ise Türk pop müziğin sevilen ismi Cem Belevi olacak.

Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba, Novada Yozgat, Novada Ordu, Novada Park Şanlıurfa ve Novada Menemen ile birlikte Türkiye çapında en hızlı büyüyen alışveriş merkezi zincirinin ilk halkası olan Novada Outlet Söke, bölgenin ilgi odağı olan eğlenceli ve dinamik etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke, 5. yıl konserlerine Cem Belevi ile devam ediyor.

Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan Novada Outlet Söke; 5. yıl konserleri kapsamında 5 Ağustos Cumartesi günü Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Cem Belevi’yi ağırlayacak. 5 Ağustos Cumartesi günü 20:00’da başlayıp açık havada ücretsiz gerçekleşecek Cem Belevi konseri ile Novada tekrar unutulmaz eğlencenin adresi olacak.

Novada konserleri Cem Belevi ile devam ediyor

Müzik hayatına 7 yaşında piyano dersleri alarak başlayan Cem Belevi, bir dönem yaşadığı İngiltere’de gördüğü Blues, Jazz ve Şan eğitimlerinin ardından 2011 yılında albüm çalışmalarına başladı. “Bilmezsin” adlı ilk albümündeki şarkılarının tamamında söz ve müziklerine imza atan sanatçı, 2015 yılında Ayshe ile düet yaptığı "Kim Ne Derse Desin" şarkısıyla büyük beğeni topladı ve aynı yıl "Sevemez Kimse Seni" ile dinleyicileri ile yeniden buluştu. 2016 yılında da yeni şarkısı "Sor" ile zirvedeki yerini sağlamlaştıran Cem Belevi, bu yıl çıkardığı son single’ı "Aç Kollarını" ile 2017’nin en çok dinlenen sanatçılarından biri.

Her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke; 13 Ağustos Pazar günü Evrencan Gündüz ve 26 Ağustos Cumartesi günü Fatma Turgut ile devam edecek konserlerle Ege’nin en renkli noktası olmayı sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.