Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çatlaklar ağaçları deviriyor

GÜNCEL 23.01.2018 - 09:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3189+ kez okundu.
 

Çatlaklar ağaçları deviriyor

Aydın’ın Koçarlı ilçesindeki kömür ocağında yapılan çalışmalardan dolayı tarlada oluşan çatlakların, çam ağacının devrilmesine neden olduğu iddia edildi.

AYDIN- Koçarlı ilçesine bağlı Mersinbelen Mahallesi Sarıçay Mevkii’nde çiftçilik yapan Akın Kurt, aynı bölgede bulunan özel bir firmanın işlettiği kömür ocağındaki çalışmalardan dolayı tarlasında oluşan derin çatlakların ağaçlarını devirdiğini ileri sürdü. Maden ocağındaki çalışmalardan dolayı tarlasındaki zararla uğraşırken, şimdi de ağaçlarının devrilmesi ile ikinci bir üzüntü yaşadığını ifade eden tarla sahibi Akın Kurt, “Uzun zamandan beri tarlamdaki çatlaklarla uğraşıyorum. Maden ocağındaki çalışmalardan dolayı tarlamda büyük çatlaklar oluşmuştu. Son günlerdeki aşırı yağışla beraber tarlamdaki çatlaklar büyümeye başladı. Çatlaklar üzerindeki fıstık çamı ağaçlarımdan bir tanesi bu çatlakların büyümesi ile devrildi. Yaptığım ihbarla jandarma ekipleri gelerek tarlamda incelemede bulundu ve tutanak tuttu. Bu ağaçlar benim geçim kaynağım, bunlar böyle yıkılırsa ben ne yapacağım. Buradan yetkililere sesleniyorum. Benim zararımı kim karşılayacak” diye konuştu.
Aydın’ın Koçarlı ilçesindeki kömür ocağında yapılan çalışmalardan dolayı tarlada oluşan çatlakların, çam ağacının devrilmesine neden olduğu iddia edildi.

AYDIN- Koçarlı ilçesine bağlı Mersinbelen Mahallesi Sarıçay Mevkii’nde çiftçilik yapan Akın Kurt, aynı bölgede bulunan özel bir firmanın işlettiği kömür ocağındaki çalışmalardan dolayı tarlasında oluşan derin çatlakların ağaçlarını devirdiğini ileri sürdü.

Maden ocağındaki çalışmalardan dolayı tarlasındaki zararla uğraşırken, şimdi de ağaçlarının devrilmesi ile ikinci bir üzüntü yaşadığını ifade eden tarla sahibi Akın Kurt, “Uzun zamandan beri tarlamdaki çatlaklarla uğraşıyorum. Maden ocağındaki çalışmalardan dolayı tarlamda büyük çatlaklar oluşmuştu. Son günlerdeki aşırı yağışla beraber tarlamdaki çatlaklar büyümeye başladı. Çatlaklar üzerindeki fıstık çamı ağaçlarımdan bir tanesi bu çatlakların büyümesi ile devrildi. Yaptığım ihbarla jandarma ekipleri gelerek tarlamda incelemede bulundu ve tutanak tuttu. Bu ağaçlar benim geçim kaynağım, bunlar böyle yıkılırsa ben ne yapacağım. Buradan yetkililere sesleniyorum. Benim zararımı kim karşılayacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.