Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çatak Muhtarlık binası hizmete hazır

GÜNCEL 08.03.2017 - 18:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3394+ kez okundu.
 

Çatak Muhtarlık binası hizmete hazır

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çatak Mahallesi Muhtarlık binasını hizmete hazır.

AYDIN- Nazilli Belediyesi tarafından Çatak Mahallesi’nde daha önce yapılan mahalle konağından sonra muhtarlık hizmet binası da bitirilerek hizmete hazır hale getirildi. Yaklaşık 70 metrekare alana sahip olan Köy Konağı’nın inşaatının tamamlanması sonrasında inceleme için Çatak Mahallesi’ne giden Başkan Haluk Alıcık’tan bir muhtarlık hizmet binası isteyen Mahalle sakinleri ile Muhtar Arif Bilici’nin isteği gerçekleşti. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan muhtarlık hizmet binası yine Nazilli Belediyesi tarafından yapılan köy konağının hemen yanında yapıldı. Mahalleye kazandırılan yapılar için Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür eden Çatak Mahallesi Muhtarı Arif Bilici, “İlçe belediyemiz az ödenekle ilçeye çok güzel hizmetler yapıyor ve bizleri yalnız bırakmıyor. Mahallemize köy konağını kazandıran Nazilli Belediyesi rutin hizmetlerini de eksik etmiyor. Köy konağının tamamlanmasından sonra muhtarlık hizmetimi verecek bir alanın olmasını kendisinden talep ettiğimiz Başkanımız hiç hayır demedi ve bu gün artık mahallemizin de bir muhtarlık hizmet binası oldu. Mahallemizde emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı. Büyükşehir kanunundan sonra köylerin mahalle statüsüne alınması ile tüm mahallelerde hizmetlerine hız kesmeden devam ettiklerini vurgulayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Çatak Mahallemizde Köy Konağı’nı mahalle sakinlerimizin hizmetine sunduk.  Uç beylerimiz olan muhtarlarımızın hizmet ortamını daha iyi hale getirirsek onların daha verimli çalışmalarına katkıda bulunmuş oluruz. Muhtarımız bizden bir de hizmet vereceği bir oda istedi, biz de ona rahatlıkla çalışabileceği muhtarlık hizmet binasın yaptık. Mahalle sakinlerine ve muhtarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çatak Mahallesi Muhtarlık binasını hizmete hazır.

AYDIN- Nazilli Belediyesi tarafından Çatak Mahallesi’nde daha önce yapılan mahalle konağından sonra muhtarlık hizmet binası da bitirilerek hizmete hazır hale getirildi. Yaklaşık 70 metrekare alana sahip olan Köy Konağı’nın inşaatının tamamlanması sonrasında inceleme için Çatak Mahallesi’ne giden Başkan Haluk Alıcık’tan bir muhtarlık hizmet binası isteyen Mahalle sakinleri ile Muhtar Arif Bilici’nin isteği gerçekleşti. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan muhtarlık hizmet binası yine Nazilli Belediyesi tarafından yapılan köy konağının hemen yanında yapıldı.

Mahalleye kazandırılan yapılar için Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür eden Çatak Mahallesi Muhtarı Arif Bilici, “İlçe belediyemiz az ödenekle ilçeye çok güzel hizmetler yapıyor ve bizleri yalnız bırakmıyor. Mahallemize köy konağını kazandıran Nazilli Belediyesi rutin hizmetlerini de eksik etmiyor. Köy konağının tamamlanmasından sonra muhtarlık hizmetimi verecek bir alanın olmasını kendisinden talep ettiğimiz Başkanımız hiç hayır demedi ve bu gün artık mahallemizin de bir muhtarlık hizmet binası oldu. Mahallemizde emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

Büyükşehir kanunundan sonra köylerin mahalle statüsüne alınması ile tüm mahallelerde hizmetlerine hız kesmeden devam ettiklerini vurgulayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Çatak Mahallemizde Köy Konağı’nı mahalle sakinlerimizin hizmetine sunduk.  Uç beylerimiz olan muhtarlarımızın hizmet ortamını daha iyi hale getirirsek onların daha verimli çalışmalarına katkıda bulunmuş oluruz. Muhtarımız bizden bir de hizmet vereceği bir oda istedi, biz de ona rahatlıkla çalışabileceği muhtarlık hizmet binasın yaptık. Mahalle sakinlerine ve muhtarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.