Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çarşıya AVM düzeni önerisi

EKONOMİ 04.06.2017 - 11:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3400+ kez okundu.
 

Çarşıya AVM düzeni önerisi

KUTO Başkanı Akdoğan’dan Kuşadası turistik çarşılarına AVM düzeni önerisi

AYDIN- Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, özellikle Kuşadası Limanı bölgesindeki turistik çarşıların AVM mantığı ile yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Gemi iptalleri nedeniyle Kuşadası çarşılarındaki esnafın zor günler yaşadığına dikkati çeken KUTO Başkanı Serdar Akdoğan, gemiyle turistin olmadığı zamanlarda da bu çarşıların cazibe merkezi olması gerektiğini belirterek, bu konuda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Çarşılardaki krizi aşmak için esnaf ziyaretlerini sürdüren KUTO Başkanı Akdoğan, yaptığı açıklamada, Ticaret Odası’nın 550 bin takipçisi olan Kuşadası Güvercin isimli sosyal medya hesaplarında yapılan tanıtımlarla yerli, yabancı milyonlarca kişiye ulaşıldığını, özellikle liman bölgesi için sadece gemiden inen yolcuya bağlı kalmadan, yerli turiste de yönelik farklı bir vizyon oluşturulması gerektiğini belirtti ve Kervansaray’da yapılacak yeni düzenlemeyle de bölgenin hareketleneceğini söyledi. Serdar Akdoğan, toplantıda bir dernek kurularak, her caddeden yönetime temsilci seçilmesini ve  Kuşadası çarşılarının AVM mantığında, özel güvenlikle ve belli bir düzen içerisinde yönetilmesini önerdi ve Oda olarak her türlü katkıda bulunacaklarını söyledi. Desteklenen önerinin görüşülmesine önümüzdeki günlerde de devam edilecek.
KUTO Başkanı Akdoğan’dan Kuşadası turistik çarşılarına AVM düzeni önerisi

AYDIN- Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, özellikle Kuşadası Limanı bölgesindeki turistik çarşıların AVM mantığı ile yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

Gemi iptalleri nedeniyle Kuşadası çarşılarındaki esnafın zor günler yaşadığına dikkati çeken KUTO Başkanı Serdar Akdoğan, gemiyle turistin olmadığı zamanlarda da bu çarşıların cazibe merkezi olması gerektiğini belirterek, bu konuda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Çarşılardaki krizi aşmak için esnaf ziyaretlerini sürdüren KUTO Başkanı Akdoğan, yaptığı açıklamada, Ticaret Odası’nın 550 bin takipçisi olan Kuşadası Güvercin isimli sosyal medya hesaplarında yapılan tanıtımlarla yerli, yabancı milyonlarca kişiye ulaşıldığını, özellikle liman bölgesi için sadece gemiden inen yolcuya bağlı kalmadan, yerli turiste de yönelik farklı bir vizyon oluşturulması gerektiğini belirtti ve Kervansaray’da yapılacak yeni düzenlemeyle de bölgenin hareketleneceğini söyledi.

Serdar Akdoğan, toplantıda bir dernek kurularak, her caddeden yönetime temsilci seçilmesini ve  Kuşadası çarşılarının AVM mantığında, özel güvenlikle ve belli bir düzen içerisinde yönetilmesini önerdi ve Oda olarak her türlü katkıda bulunacaklarını söyledi. Desteklenen önerinin görüşülmesine önümüzdeki günlerde de devam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.