Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çarşı esnafı direnme kararında

EKONOMİ 23.12.2017 - 16:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3087+ kez okundu.
 

Çarşı esnafı direnme kararında

Esnaf, büyük alışveriş merkezlerine karşı dayanışma derneği kurdu

AYDIN - Aydın’ın Efeler ilçesinde çarşı esnafı alışveriş merkezleriyle rekabet edebilmek için Büyük Alış Veriş Merkezlerine Karşı Dayanışma Derneği kurdu. Efeler Ayakkabıcılar Çarşısı’nda esnaflık yapan Mustafa Erdoğan, çarşı esnafı ile bir araya gelerek “Ayakkabıcıları Yaşatma ve Kalkındırma Derneği” kurulduğunu belirterek, derneğin amacın, çarşı esnafın gerek belediye gerek resmi kurumlar arasındaki diyalogu geliştirmek ve ayakkabıcılar çarşısına müşteri ilişkileri geliştirerek hareketlilik kazandırmak olduğunu söyledi. Ayakkabıcılar Çarşısı esnafı olarak AVM karşısında küçük esnafın dayanışma içinde olduğunu ifade eden Erdoğan, “Hak ile diyalogları güçlendirerek ayakkabılar çarşısını hareketlendirmek istiyoruz. Çarşı da müşteri kapasitemizi artırmak için çalışıyoruz. Her gün kan kaybeden küçük esnafın moral motivasyonunu artırarak birlik beraberlik içinde yılların tarihi çarşımızı işletmecisiyle, ayakkabı, bindallı, tuhafiye ve her kesimden esnafı ile ayakta kalıp çarşıya gelen insanları memnun ederek alışveriş ve dostluk bazında diyaloglarımızı geliştirmek istiyoruz. Diğer büyük AVM karşında birlikte hareket ederek bu çarşının varlığının devamı için küçük çarşı esnafı bitti algısını kırmak istiyoruz” diye konuştu Çarşı ziyaretlerin artırılması için esnafların dayanışma içinde olduğunu belirten Erdoğan, tarihi ayakkabıcılar çarşısını geçiş güzergahında olan Pınarbaşı Parkı’nın canlanması için yetkililerden yardım beklediklerini sözlerine ekledi.
Esnaf, büyük alışveriş merkezlerine karşı dayanışma derneği kurdu

AYDIN - Aydın’ın Efeler ilçesinde çarşı esnafı alışveriş merkezleriyle rekabet edebilmek için Büyük Alış Veriş Merkezlerine Karşı Dayanışma Derneği kurdu.

Efeler Ayakkabıcılar Çarşısı’nda esnaflık yapan Mustafa Erdoğan, çarşı esnafı ile bir araya gelerek “Ayakkabıcıları Yaşatma ve Kalkındırma Derneği” kurulduğunu belirterek, derneğin amacın, çarşı esnafın gerek belediye gerek resmi kurumlar arasındaki diyalogu geliştirmek ve ayakkabıcılar çarşısına müşteri ilişkileri geliştirerek hareketlilik kazandırmak olduğunu söyledi.

Ayakkabıcılar Çarşısı esnafı olarak AVM karşısında küçük esnafın dayanışma içinde olduğunu ifade eden Erdoğan, “Hak ile diyalogları güçlendirerek ayakkabılar çarşısını hareketlendirmek istiyoruz. Çarşı da müşteri kapasitemizi artırmak için çalışıyoruz. Her gün kan kaybeden küçük esnafın moral motivasyonunu artırarak birlik beraberlik içinde yılların tarihi çarşımızı işletmecisiyle, ayakkabı, bindallı, tuhafiye ve her kesimden esnafı ile ayakta kalıp çarşıya gelen insanları memnun ederek alışveriş ve dostluk bazında diyaloglarımızı geliştirmek istiyoruz. Diğer büyük AVM karşında birlikte hareket ederek bu çarşının varlığının devamı için küçük çarşı esnafı bitti algısını kırmak istiyoruz” diye konuştu

Çarşı ziyaretlerin artırılması için esnafların dayanışma içinde olduğunu belirten Erdoğan, tarihi ayakkabıcılar çarşısını geçiş güzergahında olan Pınarbaşı Parkı’nın canlanması için yetkililerden yardım beklediklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.