Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çapahasan İlkokulu’nda aşure etkinliği

GÜNCEL 20.10.2017 - 14:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3423+ kez okundu.
 

Çapahasan İlkokulu’nda aşure etkinliği

Nazilli Merkez Çapahasan İlkokulu’nda, Muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenlendi.

AYDIN- Etkinliğe okul aile birliği üyelerinin yanı sıra öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte sıraya giren öğrenciler hep birlikte aşure yedi. Her yıl Muharrem ayının gelişiyle birlikte öğrenci ve velilerine aşure dağıtan Nazilli Merkez Çapahasan İlkokulu,  bu geleneğini bu sene de bozmadı. Okul bahçesinde pişirilen bin kişilik aşure öğle arasında öğrencilerle birlikte velilere dağıtıldı. Okul Aile Birliği Üyelerince organize edilen aşure etkinliğinin geleneksel hale geldiğini ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Seher Çiftçi, “Yaklaşık 10 yıldan beri her yıl okulumuzda bu tür etkinlikler yapılıyor. Gözlemeden lokmaya, aşureden daha birçok dayanışma etkinliğine kadar hep birlikte çalışıyoruz. Amacımız gelenek ve göreneklerimizi öğrencilerimize öğretmek, sosyal hayatta iletişim kurabilme çevre ile iyi ilişki kurma becerilerini geliştirmektir” dedi.
Nazilli Merkez Çapahasan İlkokulu’nda, Muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenlendi.

AYDIN- Etkinliğe okul aile birliği üyelerinin yanı sıra öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte sıraya giren öğrenciler hep birlikte aşure yedi.

Her yıl Muharrem ayının gelişiyle birlikte öğrenci ve velilerine aşure dağıtan Nazilli Merkez Çapahasan İlkokulu,  bu geleneğini bu sene de bozmadı. Okul bahçesinde pişirilen bin kişilik aşure öğle arasında öğrencilerle birlikte velilere dağıtıldı. Okul Aile Birliği Üyelerince organize edilen aşure etkinliğinin geleneksel hale geldiğini ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Seher Çiftçi, “Yaklaşık 10 yıldan beri her yıl okulumuzda bu tür etkinlikler yapılıyor. Gözlemeden lokmaya, aşureden daha birçok dayanışma etkinliğine kadar hep birlikte çalışıyoruz. Amacımız gelenek ve göreneklerimizi öğrencilerimize öğretmek, sosyal hayatta iletişim kurabilme çevre ile iyi ilişki kurma becerilerini geliştirmektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.