Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çankırılılar Derneği’nden Özakcan’a destek ziyareti

GÜNCEL 06.12.2018 - 15:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2841+ kez okundu.
 

Çankırılılar Derneği’nden Özakcan’a destek ziyareti

Aydın Çankırılılar Derneği Başkanı İsmail İzmirlioğlu ve yönetimi Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti. Katıldıkları Bursa-Çanakkale Kültür Gezisi için teşekkür eden dernek yöneticilerinin, Başkan Özakcan’a destek sözü verdiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamada, Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen konaklamalı kültür gezisi, farklı kesimlerden büyük beğeni topladı. Kültür gezilerine katılan Aydın Çankırılılar Derneği Üyeleri, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Geziden oldukça memnun kaldıklarını kaydeden Aydın Çankırılılar Derneği Başkanı İsmail İzmirlioğlu, şunları söyledi: “Başkanımız sağ olsun her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmüş. Sabah kahvaltıları, öğle yemekleri ve akşam yemeklerinden, konakladığımız otele ve personelin ilgisine kadar her şey mükemmeldi. Bizler de kendisini ziyaret edip her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini ve her konuda elimizden gelen ne varsa yapacağımızın sözünü vermek istedik. Dernek olarak başkanımızın her zaman yanındayız.” Düzenledikleri gezi sayesinde binlerce kişinin Bursa ve Çanakkale’yi görme şansı elde ettiğini kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ise, şöyle konuştu: “Ben de ancak ileri bir yaşta görebilmiştim Çanakkale’yi. Her bir karış toprağı tarih kokan ve destansı bir savaşa tanıklık eden Çanakkale beni çok etkilemişti. İstedik ki vatandaşlarımız da o toprakları görsün, tarihi havayı teneffüs etsin. Aydın Çankırılılar Derneği’ne desteklerinden dolayı, ilçe halkımıza da gezimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.”
Aydın Çankırılılar Derneği Başkanı İsmail İzmirlioğlu ve yönetimi Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti. Katıldıkları Bursa-Çanakkale Kültür Gezisi için teşekkür eden dernek yöneticilerinin, Başkan Özakcan’a destek sözü verdiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamada, Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen konaklamalı kültür gezisi, farklı kesimlerden büyük beğeni topladı. Kültür gezilerine katılan Aydın Çankırılılar Derneği Üyeleri, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Geziden oldukça memnun kaldıklarını kaydeden Aydın Çankırılılar Derneği Başkanı İsmail İzmirlioğlu, şunları söyledi:

“Başkanımız sağ olsun her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmüş. Sabah kahvaltıları, öğle yemekleri ve akşam yemeklerinden, konakladığımız otele ve personelin ilgisine kadar her şey mükemmeldi. Bizler de kendisini ziyaret edip her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini ve her konuda elimizden gelen ne varsa yapacağımızın sözünü vermek istedik. Dernek olarak başkanımızın her zaman yanındayız.”

Düzenledikleri gezi sayesinde binlerce kişinin Bursa ve Çanakkale’yi görme şansı elde ettiğini kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ise, şöyle konuştu:

“Ben de ancak ileri bir yaşta görebilmiştim Çanakkale’yi. Her bir karış toprağı tarih kokan ve destansı bir savaşa tanıklık eden Çanakkale beni çok etkilemişti. İstedik ki vatandaşlarımız da o toprakları görsün, tarihi havayı teneffüs etsin. Aydın Çankırılılar Derneği’ne desteklerinden dolayı, ilçe halkımıza da gezimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.