Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çankır, sorun dinledi

SİYASET 30.01.2018 - 13:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4080+ kez okundu.
 

Çankır, sorun dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Alın teriyle çalışan, emekçi, esnaf, çiftçi, üretici kardeşlerime hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.

AYDIN- Nazilli Salı Pazarı’nı ziyaret eden CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, burada Pazar esnafı ve üreticilerle görüştü. Sorunlarını dinledi, partisinin tarıma ve üretime dönük projelerini anlattı. Çankır, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Pazarcı esnafımız komisyoncudan, üretimi kendi yapıyorsa tarlada mahsulünün ortada kalmasından bıkmış durumda. Bugün onlara detaylı olarak anlattım” dedi. Çankır, şunları söyledi: “CHP, olarak tarımsal üretimin her aşamasının planlamasını yaptık. Çiftçinin soframıza taşıdığı her şeyi kooperatifleşmeyle alım garantisi altına alacağız. Aydın Büyükşehir Belediyemiz çiftçimizin tarladaki mahsulünü nasıl satın alıp değerlendiriyorsa, kooperatifleşmeyle birlikte bu uygulama sistemli hale gelecek. CHP iktidarında, pazar ekonomisi hem vatandaşımızın hem de esnafımızın cebine olumlu yansıyacak.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Alın teriyle çalışan, emekçi, esnaf, çiftçi, üretici kardeşlerime hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.

AYDIN- Nazilli Salı Pazarı’nı ziyaret eden CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, burada Pazar esnafı ve üreticilerle görüştü. Sorunlarını dinledi, partisinin tarıma ve üretime dönük projelerini anlattı. Çankır, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Pazarcı esnafımız komisyoncudan, üretimi kendi yapıyorsa tarlada mahsulünün ortada kalmasından bıkmış durumda. Bugün onlara detaylı olarak anlattım” dedi. Çankır, şunları söyledi:

“CHP, olarak tarımsal üretimin her aşamasının planlamasını yaptık. Çiftçinin soframıza taşıdığı her şeyi kooperatifleşmeyle alım garantisi altına alacağız.

Aydın Büyükşehir Belediyemiz çiftçimizin tarladaki mahsulünü nasıl satın alıp değerlendiriyorsa, kooperatifleşmeyle birlikte bu uygulama sistemli hale gelecek.

CHP iktidarında, pazar ekonomisi hem vatandaşımızın hem de esnafımızın cebine olumlu yansıyacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.