Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çankır: Şehirlerimizi üreterek savunacağız

SİYASET 18.06.2018 - 19:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2941+ kez okundu.
 

Çankır: Şehirlerimizi üreterek savunacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Şehirlerimizi üreterek savunacağız” dedi.

AYDIN- Partisinin iktidarında neler yapacaklarını yazılı olarak açıklayan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “24 Haziran sonrası 48 saat içinde OHAL’i kaldıracağız. İş dünyası, hükümete ve ülkeye güven duyacak. Artık millet kemer sıkmayacak, devlet kemer sıkacak” dedi. Başkan Çankır, asgari ücret net 2 bin 200 lira olacağını belirttiği yazılı açıklamasında, şunları söyledi: “Yüksek Katma Değerli Üretim Programı, Anadolu Kalkınma Kuşakları ve Merkez Türkiye Projesi, Sosyal İşletmeler ve Güç Birliği Programı sayesinde 2 milyon ek istihdam sağlayacağız. 2023 Türkiye'sinde 400 fabrika ve Ar-Ge Merkezi inşa edeceğiz. 4 bin km demiryolu ağı öreceğiz. İşsizliği ve enflasyonu yüzde 5’in altına indireceğiz. Kişi başına geliri 15 bin dolara çıkaracağız. Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı’nda aldıkları maaş kadar birer ikramiye vereceğiz. Yoksulluğu bitireceğiz. Aile sigortasıyla her aileye 1.000 TL maaş yatıracağız. Çiftçilerimizin kredi borçlarının faizlerinin tamamını sileceğiz. Vergi ve sigorta prim borcu olmayan bütün KOBİ’lere 1 yıl süreyle 0 faizli kredi vereceğiz. Çokça üretip, hakça bölüşeceğiz.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Şehirlerimizi üreterek savunacağız” dedi.

AYDIN- Partisinin iktidarında neler yapacaklarını yazılı olarak açıklayan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “24 Haziran sonrası 48 saat içinde OHAL’i kaldıracağız. İş dünyası, hükümete ve ülkeye güven duyacak. Artık millet kemer sıkmayacak, devlet kemer sıkacak” dedi.

Başkan Çankır, asgari ücret net 2 bin 200 lira olacağını belirttiği yazılı açıklamasında, şunları söyledi:

“Yüksek Katma Değerli Üretim Programı, Anadolu Kalkınma Kuşakları ve Merkez Türkiye Projesi, Sosyal İşletmeler ve Güç Birliği Programı sayesinde 2 milyon ek istihdam sağlayacağız.

2023 Türkiye'sinde 400 fabrika ve Ar-Ge Merkezi inşa edeceğiz. 4 bin km demiryolu ağı öreceğiz. İşsizliği ve enflasyonu yüzde 5’in altına indireceğiz. Kişi başına geliri 15 bin dolara çıkaracağız. Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı’nda aldıkları maaş kadar birer ikramiye vereceğiz. Yoksulluğu bitireceğiz. Aile sigortasıyla her aileye 1.000 TL maaş yatıracağız. Çiftçilerimizin kredi borçlarının faizlerinin tamamını sileceğiz. Vergi ve sigorta prim borcu olmayan bütün KOBİ’lere 1 yıl süreyle 0 faizli kredi vereceğiz. Çokça üretip, hakça bölüşeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.