Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çankır: Partisine sırt çevirenlerin yeri döneklik makamıdır

SİYASET 18.03.2019 - 11:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3158+ kez okundu.
 

Çankır: Partisine sırt çevirenlerin yeri döneklik makamıdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, partisinden istifa edip Demokrat Parti (DP)’dan Efeler Belediye Başkan Adayı olan M. Mesut Özakcan’ı sert ifadelerle eleştirdi, tepki gösterdi.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Çankır, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin üyelerine sempatik gözükmek ve oy almak adına kendisini herkesten çok CHP'li göstermeye çalışan Efeler Belediye Başkanı’nın, Demokrat Parti adayı olduğunu kendisine hatırlatmak isterim” dediği sözlerini şöyle sürdürdü: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun CHP'liliğini sorgulama cüretinde bulunan Efeler’in Demokrat Parti adayı, kendini değerli eşya statüsünde göstererek altının her yerde altın olduğunu ifade etmiş. Partimizde İl Başkanlığı, Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı yapmış ve sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi'ne sırt çevirmiş birisinin, CHP'lilerin gözünde tek bir yeri vardır. O da memleket kavgasını koltuk kaygısına değişenlerin yeridir. Döneklik makamıdır. CHP'lilerin Mustafa Kemal Atatürk'e, 6 Ok'a sırt çevirenlerle işi olmaz, olamaz. Kendisine bunu tekrar hatırlatır, partililiği hususundaki hamasete, mensup olduğu partide devam etmesini dilerim.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, partisinden istifa edip Demokrat Parti (DP)’dan Efeler Belediye Başkan Adayı olan M. Mesut Özakcan’ı sert ifadelerle eleştirdi, tepki gösterdi.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Çankır, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin üyelerine sempatik gözükmek ve oy almak adına kendisini herkesten çok CHP'li göstermeye çalışan Efeler Belediye Başkanı’nın, Demokrat Parti adayı olduğunu kendisine hatırlatmak isterim” dediği sözlerini şöyle sürdürdü:

“Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun CHP'liliğini sorgulama cüretinde bulunan Efeler’in Demokrat Parti adayı, kendini değerli eşya statüsünde göstererek altının her yerde altın olduğunu ifade etmiş.

Partimizde İl Başkanlığı, Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı yapmış ve sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi'ne sırt çevirmiş birisinin, CHP'lilerin gözünde tek bir yeri vardır. O da memleket kavgasını koltuk kaygısına değişenlerin yeridir. Döneklik makamıdır. CHP'lilerin Mustafa Kemal Atatürk'e, 6 Ok'a sırt çevirenlerle işi olmaz, olamaz. Kendisine bunu tekrar hatırlatır, partililiği hususundaki hamasete, mensup olduğu partide devam etmesini dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.