Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çankır; Mazbatasını aldı

SİYASET 13.02.2020 - 16:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2998+ kez okundu.
 

Çankır; Mazbatasını aldı

Hafta sonu yapılan seçimli olağan kongrede güven tazeleyen CHP İl Başkanı Ali Çankır ve yönetim kurulu üyeleri, İl Seçim Kurulu’na gelerek mazbatalarını aldı.

AYDIN - Çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çankır, “Bizim artık tek bir yönümüz var o da iktidar. Tek bir hedefimiz var o da Türkiye mazbatası. Bu anlamda Aydın örgütlerinin tamamı, 17 ilçe başkanımla, yerel yönetimlerimizle, il ve ilçe yönetimlerimizle bu Pazar seçim olsa Türkiye’nin mazbatasını alacak şekilde hazırız” diye konuştu. Başkan Çankır, “Tamamlanan İl Kongremizin ardından bugün Seçim Kurulumuzdan mazbatamızı almanın mutluluğu içerisindeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm paydaşlarına bir kez daha Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum. Bu yeni dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Aydın’da uğramadığı köy, gitmediği ev, çalmadığı kapı, iz bırakmadığı sokak kalmayacak. Hemşerilerimizle sıklıkla bir araya gelerek fikir ve görüşlerimizi paylaşarak yapılacak olan çalışmaları beraber yöneteceğiz. “KAPIMIZ 7 GÜN 24 SAAT AÇIKTIR” Güçlü ilçe örgütlerimiz var, dinamik bir gençlik kollarımız var, sahada her gün aktif şekilde çalışan kadın kollarımız var. Binlerce üyesiyle Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanlığı bu Pazar seçim olsa dahi seçime en hazır İl örgütümüzdür. Yerel seçimlerde kazandığımız zaferlerin ardından belediyelerimizin icraatlarını ve yapılacak olan hizmetleri vatandaşımıza gittiğimiz her yerde anlatmaya devam edeceğiz. İktidarın yolunun yerelden geçtiğini biliyoruz. 31 Mart’ta ve 23 Haziran’da Türkiye’nin Büyükşehirlerinin, İstanbul’un, Ankara’nın, İzmir’in, Mersin’in, Adana’nın, Eskişehir’in, Aydın’ın anahtarını aldık, milletimizin takdiriyle, örgütümüzün azmiyle Türkiye mazbatasını da ilk seçimde alacağız. Bu hedef ve inançla çalışmaya devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimizin istek, talep ve dertlerinde her daim yanında olmaya devam edeceğiz. CHP Aydın İl Başkanlığı halkındır, halkın evidir. Tüm hemşerilerimize kapımız 7 gün 24 saat açıktır. Göreve geldiğimiz günden bugüne her daim yanımızda olan, bizlerin halk ile buluşmasına katkıda bulunan tüm basın emekçilerimiz ile de yeni dönemde çalışacak olacağımızın mutluluğu içerisinde olduğumu belirtiyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
Hafta sonu yapılan seçimli olağan kongrede güven tazeleyen CHP İl Başkanı Ali Çankır ve yönetim kurulu üyeleri, İl Seçim Kurulu’na gelerek mazbatalarını aldı.

AYDIN - Çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çankır, “Bizim artık tek bir yönümüz var o da iktidar. Tek bir hedefimiz var o da Türkiye mazbatası. Bu anlamda Aydın örgütlerinin tamamı, 17 ilçe başkanımla, yerel yönetimlerimizle, il ve ilçe yönetimlerimizle bu Pazar seçim olsa Türkiye’nin mazbatasını alacak şekilde hazırız” diye konuştu.

Başkan Çankır, “Tamamlanan İl Kongremizin ardından bugün Seçim Kurulumuzdan mazbatamızı almanın mutluluğu içerisindeyiz.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm paydaşlarına bir kez daha Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum. Bu yeni dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Aydın’da uğramadığı köy, gitmediği ev, çalmadığı kapı, iz bırakmadığı sokak kalmayacak.

Hemşerilerimizle sıklıkla bir araya gelerek fikir ve görüşlerimizi paylaşarak yapılacak olan çalışmaları beraber yöneteceğiz.

“KAPIMIZ 7 GÜN 24 SAAT AÇIKTIR”

Güçlü ilçe örgütlerimiz var, dinamik bir gençlik kollarımız var, sahada her gün aktif şekilde çalışan kadın kollarımız var. Binlerce üyesiyle Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanlığı bu Pazar seçim olsa dahi seçime en hazır İl örgütümüzdür.

Yerel seçimlerde kazandığımız zaferlerin ardından belediyelerimizin icraatlarını ve yapılacak olan hizmetleri vatandaşımıza gittiğimiz her yerde anlatmaya devam edeceğiz. İktidarın yolunun yerelden geçtiğini biliyoruz.

31 Mart’ta ve 23 Haziran’da Türkiye’nin Büyükşehirlerinin, İstanbul’un, Ankara’nın, İzmir’in, Mersin’in, Adana’nın, Eskişehir’in, Aydın’ın anahtarını aldık, milletimizin takdiriyle, örgütümüzün azmiyle Türkiye mazbatasını da ilk seçimde alacağız. Bu hedef ve inançla çalışmaya devam edeceğiz.

Tüm hemşerilerimizin istek, talep ve dertlerinde her daim yanında olmaya devam edeceğiz.

CHP Aydın İl Başkanlığı halkındır, halkın evidir.

Tüm hemşerilerimize kapımız 7 gün 24 saat açıktır. Göreve geldiğimiz günden bugüne her daim yanımızda olan, bizlerin halk ile buluşmasına katkıda bulunan tüm basın emekçilerimiz ile de yeni dönemde çalışacak olacağımızın mutluluğu içerisinde olduğumu belirtiyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.