Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çankır: Burası Aydın dingonun ahırı değil

SİYASET 24.06.2020 - 16:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3470+ kez okundu.
 

Çankır: Burası Aydın dingonun ahırı değil

CHP İl Başkanı Ali Çankır, Aydın'ın geçmiş dönem belediye başkanlarından Hüseyin Aksu'nun CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin hakkındaki açıklamalarını tepki göstererek "Aydın'ın dingonun ahırı" olmadığını söyledi.

AYDIN - Çakır yaptığı yazılı açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü: "Değerli basın mensupları;Burası Aydın, bu kentin dokularında saygı,bu şehrin insanlarında ise karşılıklı sevgi vardır. Siyaset arenasında gittiği her partide yüz bulamayan, sırt çevrilen Aksu, Aydın'ı dingonun ahırı sanmış olacak ki Külhanbeyliğine soyunmuş. Mental yetmeyince trollüğe soyunmuş, yazacak birşey bulamayınca tehdide başvurmuş koltuk meraklısı şahıs. Türkiye'nin dört bir yanında eleştiri ve doğruya verecek cevabı olmayan havuz medyasında bilgisi olmadan fikri olan yandaş ve trollerden ne farkın var. Amacın siyasette koltuk ise o artık olmuyor. Biz sana alalım bir koltuk otur onda dinlen evinde. Öyle bizim Efeler İlçe Başkanımızın açıklamalarına verecek cevap bulamayınca 'DÖVERİM' falan ile olmaz bu iş. Seni sevenler var ve onlara saygımız da var. Lakin bu iş bu yaşta olmaz. Hele bu iş tehdit ile hiç olmaz. Her şeyi büyükler bilmez. Akıl yaşta değil baştadır ve aynı zamanda akıl akıldan da üstündür. Senden üstün olanı senin seviyene çekmeye çalışma. Bırak artık bu kentin yakasını da hizmet yapanları bu işlerle meşgul etme. Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin'in açıklamalarının sonuna kadar arkasındayım, yanındayım."
CHP İl Başkanı Ali Çankır, Aydın'ın geçmiş dönem belediye başkanlarından Hüseyin Aksu'nun CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin hakkındaki açıklamalarını tepki göstererek "Aydın'ın dingonun ahırı" olmadığını söyledi.

AYDIN - Çakır yaptığı yazılı açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü:

"Değerli basın mensupları;Burası Aydın, bu kentin dokularında saygı,bu şehrin insanlarında ise karşılıklı sevgi vardır.

Siyaset arenasında gittiği her partide yüz bulamayan, sırt çevrilen Aksu, Aydın'ı dingonun ahırı sanmış olacak ki Külhanbeyliğine soyunmuş. Mental yetmeyince trollüğe soyunmuş, yazacak birşey bulamayınca tehdide başvurmuş koltuk meraklısı şahıs. Türkiye'nin dört bir yanında eleştiri ve doğruya verecek cevabı olmayan havuz medyasında bilgisi olmadan fikri olan yandaş ve trollerden ne farkın var. Amacın siyasette koltuk ise o artık olmuyor. Biz sana alalım bir koltuk otur onda dinlen evinde. Öyle bizim Efeler İlçe Başkanımızın açıklamalarına verecek cevap bulamayınca 'DÖVERİM' falan ile olmaz bu iş. Seni sevenler var ve onlara saygımız da var. Lakin bu iş bu yaşta olmaz. Hele bu iş tehdit ile hiç olmaz. Her şeyi büyükler bilmez. Akıl yaşta değil baştadır ve aynı zamanda akıl akıldan da üstündür. Senden üstün olanı senin seviyene çekmeye çalışma. Bırak artık bu kentin yakasını da hizmet yapanları bu işlerle meşgul etme. Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin'in açıklamalarının sonuna kadar arkasındayım, yanındayım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.