Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çankır: AK Parti CHP’nin eskilerine muhtaç

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 11.11.2018 - 17:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2443+ kez okundu.
 

Çankır: AK Parti CHP’nin eskilerine muhtaç

Kuşadası’nda M. Esat Altungün ve Didim’de Mümin Kazmacı’nın gidişini değerlendiren CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, kendinden emin konuştu.

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “31 Mart 2019 yerel seçimlerine giderken, kendi bünyesinden aday bulamayan Ak Parti, bizim eskilere muhtaç halde” dedi. Kuşadası Belediyesi Eski Başkanı M. Esat Altungün ile Didim Belediyesi Eski Başkanı Mümin Kamacı’nın AK Parti’ye geçişleriyle ilgili görüşlerini sorduğumuz CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, şunları söyledi: “Bu arkadaşlar birer dönem partimizden belediye başkanı olmuş insanlar. Hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Partimiz, her seçim sürecinde değerlendirmeler yaparak, her biri birbirinden değerli arkadaşlarımız arasından adaylarını belirlemektedir. Cumhuriyet Halk Partimizin, aday bulma sorunu yoktur. Halkın ve parti örgütümüzün istek ve beklentilerine uygun isimlerle 2019 Yerel Seçimleri’ne katılacağız ve yerel iktidarımızı güçlendirerek sürdüreceğiz. Aydınlılar, biliyorlar ki, halka en iyi hizmeti sosyal demokratlar yapmaktadır. Büyükşehir’le birlikte 17 ilçe pırıl pırıl adaylarımızla daha güçlü geleceğiz. İki eski arkadaşımız, savundukları ilkeleri bir yana bırakıp ters yapıdaki bir partiye gidiyorlar anlaşılan. Anlaşılan bir gerçek daha var ki, AK Parti, kendi bünyesinden aday çıkarmakta zorlanıyor, hatta bulamıyor ki, CHP’nin eskilerine muhtaç durumda. Bu durum bizi daha da güçlendiriyor. Buradaki güçlü yerel iktidarımız, Aydın halkının desteğiyle ülke iktidarının kapısını aralayacaktır. Haber: Muhammet ÖZDEMİR
Kuşadası’nda M. Esat Altungün ve Didim’de Mümin Kazmacı’nın gidişini değerlendiren CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, kendinden emin konuştu.

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “31 Mart 2019 yerel seçimlerine giderken, kendi bünyesinden aday bulamayan Ak Parti, bizim eskilere muhtaç halde” dedi.

Kuşadası Belediyesi Eski Başkanı M. Esat Altungün ile Didim Belediyesi Eski Başkanı Mümin Kamacı’nın AK Parti’ye geçişleriyle ilgili görüşlerini sorduğumuz CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, şunları söyledi:

“Bu arkadaşlar birer dönem partimizden belediye başkanı olmuş insanlar. Hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Partimiz, her seçim sürecinde değerlendirmeler yaparak, her biri birbirinden değerli arkadaşlarımız arasından adaylarını belirlemektedir.

Cumhuriyet Halk Partimizin, aday bulma sorunu yoktur. Halkın ve parti örgütümüzün istek ve beklentilerine uygun isimlerle 2019 Yerel Seçimleri’ne katılacağız ve yerel iktidarımızı güçlendirerek sürdüreceğiz. Aydınlılar, biliyorlar ki, halka en iyi hizmeti sosyal demokratlar yapmaktadır. Büyükşehir’le birlikte 17 ilçe pırıl pırıl adaylarımızla daha güçlü geleceğiz.

İki eski arkadaşımız, savundukları ilkeleri bir yana bırakıp ters yapıdaki bir partiye gidiyorlar anlaşılan. Anlaşılan bir gerçek daha var ki, AK Parti, kendi bünyesinden aday çıkarmakta zorlanıyor, hatta bulamıyor ki, CHP’nin eskilerine muhtaç durumda. Bu durum bizi daha da güçlendiriyor. Buradaki güçlü yerel iktidarımız, Aydın halkının desteğiyle ülke iktidarının kapısını aralayacaktır. Haber: Muhammet ÖZDEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.