Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çankır, 23 Nisan’ı kutladı

SİYASET 23.04.2018 - 13:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3190+ kez okundu.
 

Çankır, 23 Nisan’ı kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, partisi adına Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

AYDIN-  Anıta çelengi sunduktan sonra bir açıklama yapan Başkan Çankır, bugünün, milletin azim ve kararlılıkla egemenliğini eline aldığı, işgal ve tutsaklık zincirlerini kırdığı, kendi tarihini kendisinin yazmaya başladığı gün olduğunu belirterek, şunları söyledi: “23 Nisan, milletin özgür ve bağımsız yaşayacağının müjdecisi, birlik ve bütünlüğünün teminatı, çocukların geleceğinin güvencesidir, Kurtuluş ve Bağımsızlık Savaşı'nın milli bir meclis yönetiminde kazanılması mucizesidir. 23 Nisan, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tescilidir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, ‘Bütün cihan bilmelidir ki, artık bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da milli egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.’ Egemenliğe demokrasiye Cumhuriyete sahip çıkma göreviyle karşı karşıyayız. Bu nedenle CHP Tarihten aldığı sorumlulukla başta egemenlik Olmak üzere milletimize ait olan tüm hakların korunması için mücadelesini sürdürecektir. Egemenlik hiçbir zümre, çıkar grubu, saray veya kişide değil, millettedir.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, partisi adına Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

AYDIN-  Anıta çelengi sunduktan sonra bir açıklama yapan Başkan Çankır, bugünün, milletin azim ve kararlılıkla egemenliğini eline aldığı, işgal ve tutsaklık zincirlerini kırdığı, kendi tarihini kendisinin yazmaya başladığı gün olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“23 Nisan, milletin özgür ve bağımsız yaşayacağının müjdecisi, birlik ve bütünlüğünün teminatı, çocukların geleceğinin güvencesidir, Kurtuluş ve Bağımsızlık Savaşı'nın milli bir meclis yönetiminde kazanılması mucizesidir. 23 Nisan, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tescilidir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, ‘Bütün cihan bilmelidir ki, artık bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da milli egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.’ Egemenliğe demokrasiye Cumhuriyete sahip çıkma göreviyle karşı karşıyayız.

Bu nedenle CHP Tarihten aldığı sorumlulukla başta egemenlik Olmak üzere milletimize ait olan tüm hakların korunması için mücadelesini sürdürecektir. Egemenlik hiçbir zümre, çıkar grubu, saray veya kişide değil, millettedir.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.