Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Canına kıymak istedi

GÜNCEL 19.02.2017 - 12:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2807+ kez okundu.
 

Canına kıymak istedi

Aydın’da intihar girişiminde bulunan H.K., çocuğu yanına getirilince intihardan vazgeçti.

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde bunalıma giren şahıs, ikamet ettiği evin çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti. Polis ekiplerinin tüm çabalarına rağmen çıktığı yerden indirilemeyen şahıs, çocuğunun yanına getirilmesi ile ikna olarak intihardan vazgeçti. Edinilen bilgiye göre Aydın Devlet Hastanesi’nde hizmetli olarak görev yapan H.K., bir hafta önce eşinin evden çocuğunu alarak ayrılmasının ardından bunalıma girdi. Son dört gündür Aydın Devlet Hastanesi’ndeki işine gitmediği iddia edilen H.K. gece saat 21.00 sularında ikamet ettiği 6 katlı binanın çatı katına çıkarak intihar etmek istedi. Çevredekilerin haber vermesi ile Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri ve Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine geldiler. İtfaiye ekipleri H.K.’nın aşağıya atlama ihtimaline karşı branda gererek önlem aldı. Mahalle sakinlerinin meraklı bekleyişi devam ederken, emniyet yetkilileri de H.K.’yı ikna etmek için yoğun çaba sarf etti. H.K. bir türlü ikna edilemezken, olay yerine gelen çocuğunu görünce intihardan vazgeçti. Emniyet Yetkililerinin gözetiminde binanın çatısından aşağıya indirilen H.K ve çocuğu ambulansla Aydın Devlet Hastanesine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın’da intihar girişiminde bulunan H.K., çocuğu yanına getirilince intihardan vazgeçti.

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde bunalıma giren şahıs, ikamet ettiği evin çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti. Polis ekiplerinin tüm çabalarına rağmen çıktığı yerden indirilemeyen şahıs, çocuğunun yanına getirilmesi ile ikna olarak intihardan vazgeçti.

Edinilen bilgiye göre Aydın Devlet Hastanesi’nde hizmetli olarak görev yapan H.K., bir hafta önce eşinin evden çocuğunu alarak ayrılmasının ardından bunalıma girdi. Son dört gündür Aydın Devlet Hastanesi’ndeki işine gitmediği iddia edilen H.K. gece saat 21.00 sularında ikamet ettiği 6 katlı binanın çatı katına çıkarak intihar etmek istedi. Çevredekilerin haber vermesi ile Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri ve Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine geldiler. İtfaiye ekipleri H.K.’nın aşağıya atlama ihtimaline karşı branda gererek önlem aldı.

Mahalle sakinlerinin meraklı bekleyişi devam ederken, emniyet yetkilileri de H.K.’yı ikna etmek için yoğun çaba sarf etti. H.K. bir türlü ikna edilemezken, olay yerine gelen çocuğunu görünce intihardan vazgeçti. Emniyet Yetkililerinin gözetiminde binanın çatısından aşağıya indirilen H.K ve çocuğu ambulansla Aydın Devlet Hastanesine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.