Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çandıroğlu, Efeler ve İncirliova’da müdürler ile buluştu

EĞİTİM 20.03.2017 - 13:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3625+ kez okundu.
 

Çandıroğlu, Efeler ve İncirliova’da müdürler ile buluştu

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Yücel Mavi ve İbrahim Ataman, İlçe Milli Eğitim Müdürleri Mustafa Özmen ve Mustafa Çalışkan’la birlikte Efeler ve İncirliova ilçelerinde görev yapan okul müdürleri ile bir araya geldi.

AYDIN- Okul yöneticileri ile akademik başarıdan sosyal ve kültürel etkinliklere kadar okul yönetiminin her alanında konu başlıklarına değinen Çandıroğlu, “Bizler devletin diğer memurlarından farklı olarak bizlere emanet edilen çocuklarımızın geleceği için varız. Devletimizin emaneti okullarımız, öğretmenlerimiz ve çocuklarımızın yükü ve sorumluluğu siz okul yöneticilerinin omuzlarındadır. Bu bilinç doğrultusunda öncelikle kendi vicdanınızı, yaptığınız işe müfettiş ederek emanet aldığınız okulları yönetmeniz gerektiği kanısındayım” dedi. Çandıroğlu, eğitimin sadece müfredattan ibaret olmayan duygusal boyutunu da göz önüne alarak öğrenci merkezli ve sevgi dolu yaklaşımların tüm kurum personelince benimsenmesi gerektiğini belirtti. Öğrencilere milli şuuru, vatan ve bayrak sevgisini kazandıracak ilk basamağın okullar olduğunu ifade eden Çandıroğlu, “Milli şuur ile donatılmış ve manevi değerlerine bağlı, insanlığa faydalı bir nesil yetiştirecek eğitim ordusunun dinamizmini yönetecek olan okul müdürlerimizin üstün bir gayret ve çaba içerisinde olacağı inancındayım” dedi.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Yücel Mavi ve İbrahim Ataman, İlçe Milli Eğitim Müdürleri Mustafa Özmen ve Mustafa Çalışkan’la birlikte Efeler ve İncirliova ilçelerinde görev yapan okul müdürleri ile bir araya geldi.

AYDIN- Okul yöneticileri ile akademik başarıdan sosyal ve kültürel etkinliklere kadar okul yönetiminin her alanında konu başlıklarına değinen Çandıroğlu, “Bizler devletin diğer memurlarından farklı olarak bizlere emanet edilen çocuklarımızın geleceği için varız. Devletimizin emaneti okullarımız, öğretmenlerimiz ve çocuklarımızın yükü ve sorumluluğu siz okul yöneticilerinin omuzlarındadır. Bu bilinç doğrultusunda öncelikle kendi vicdanınızı, yaptığınız işe müfettiş ederek emanet aldığınız okulları yönetmeniz gerektiği kanısındayım” dedi.

Çandıroğlu, eğitimin sadece müfredattan ibaret olmayan duygusal boyutunu da göz önüne alarak öğrenci merkezli ve sevgi dolu yaklaşımların tüm kurum personelince benimsenmesi gerektiğini belirtti. Öğrencilere milli şuuru, vatan ve bayrak sevgisini kazandıracak ilk basamağın okullar olduğunu ifade eden Çandıroğlu, “Milli şuur ile donatılmış ve manevi değerlerine bağlı, insanlığa faydalı bir nesil yetiştirecek eğitim ordusunun dinamizmini yönetecek olan okul müdürlerimizin üstün bir gayret ve çaba içerisinde olacağı inancındayım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.