Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Candan Erçetin Kuşadası’nı salladı

MAGAZİN 26.08.2018 - 13:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4100+ kez okundu.
 

Candan Erçetin Kuşadası’nı salladı

Candan Erçetin Kuşadası’nı salladı, çıplak ayakla raks etti.

AYDIN- Kuşadası’nda yıldızlar geçidinin son ismi Candan Erçetin oldu. Kuşadası Amfi Tiyatro’da sahne alan ünlü sanatçı, sevilen şarkıları ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 9 günlük bayram tatilinde yıldızlar geçidine sahne olan Kuşadası Amfi Tiyatro’da Sibel Can, Şevval Şam, Mabel Matiz, Funda Arar, Sıla, Kenan Doğulu ve Sertab Erener ile süren konserler serisi Candan Erçetin ile devam etti. Dün akşam Kuşadası Amfi Tiyatro’da sahne alan ünlü sanatçı, yüzlerce hayranı ile muhteşem bir buluşmaya imza attı. Tüm albümlerinden en seçme şarkıları yaklaşık iki saat boyunca seslendiren Candan Erçetin, hayranlarının büyük ilgisi karşısında bir ara ayakkabılarını çıkartarak, çalan müzik eşliğinde çıplak ayakla raks etti. Konserin sonunda Kuşadası Amfi Tiyatro’yu tamamen dolduran hayranları Candan Erçetin’i ayakta alkışladı.
Candan Erçetin Kuşadası’nı salladı, çıplak ayakla raks etti.

AYDIN- Kuşadası’nda yıldızlar geçidinin son ismi Candan Erçetin oldu. Kuşadası Amfi Tiyatro’da sahne alan ünlü sanatçı, sevilen şarkıları ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

9 günlük bayram tatilinde yıldızlar geçidine sahne olan Kuşadası Amfi Tiyatro’da Sibel Can, Şevval Şam, Mabel Matiz, Funda Arar, Sıla, Kenan Doğulu ve Sertab Erener ile süren konserler serisi Candan Erçetin ile devam etti. Dün akşam Kuşadası Amfi Tiyatro’da sahne alan ünlü sanatçı, yüzlerce hayranı ile muhteşem bir buluşmaya imza attı. Tüm albümlerinden en seçme şarkıları yaklaşık iki saat boyunca seslendiren Candan Erçetin, hayranlarının büyük ilgisi karşısında bir ara ayakkabılarını çıkartarak, çalan müzik eşliğinde çıplak ayakla raks etti. Konserin sonunda Kuşadası Amfi Tiyatro’yu tamamen dolduran hayranları Candan Erçetin’i ayakta alkışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.