Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Canavar 2 can aldı

ASAYİŞ 15.07.2018 - 14:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3410+ kez okundu.
 

Canavar 2 can aldı

Kuşadası’ndaki trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

AYDIN- Kuşadası Yaylaköy’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’ndan Söke istikametine gitmekte olan 20 yaşındaki Faik Efe Hamurcu yönetimindeki 09 K 4972 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Levent Avcı yönetimindeki 09 JC 542 plakalı otomobil dikkatsizlik ve hatalı sollama nedeniyle çarpıştı. Çarpışma sonucu araçta sıkışan Faik Efe Hamurcu olay yerinde, aynı araçta bulunan arkadaşı Abdullah Nacar ise kaldırıldığı Söke Fehime Kocagöz Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Diğer araç şoförü Levent Avcı ve araçtaki Mehmet Altınay yaralanarak, hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Kuşadası-Söke karayolunun Yaylaköy bölümünde trafik bir süre tek şeritten verildi. 
Kuşadası’ndaki trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

AYDIN- Kuşadası Yaylaköy’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’ndan Söke istikametine gitmekte olan 20 yaşındaki Faik Efe Hamurcu yönetimindeki 09 K 4972 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Levent Avcı yönetimindeki 09 JC 542 plakalı otomobil dikkatsizlik ve hatalı sollama nedeniyle çarpıştı. Çarpışma sonucu araçta sıkışan Faik Efe Hamurcu olay yerinde, aynı araçta bulunan arkadaşı Abdullah Nacar ise kaldırıldığı Söke Fehime Kocagöz Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Diğer araç şoförü Levent Avcı ve araçtaki Mehmet Altınay yaralanarak, hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Kuşadası-Söke karayolunun Yaylaköy bölümünde trafik bir süre tek şeritten verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.