Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çanakkale yolcuları uğurlandı

GÜNCEL 13.11.2018 - 15:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1735+ kez okundu.
 

Çanakkale yolcuları uğurlandı

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün ‘Ak Belediyecilik’ anlayışı ile yürüttüğü projelerinden biri olan Kültür Gezileri Çanakkale’ye talepler gün geçtikçe arttığı bildirildi.

AYDIN- Kuyucak Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, dün akşam saatlerinde 16. Kez çıkılan yolda, Kuyucak’ın Yukarı Yakacık Mahallesi’nden vatandaşlar yollara koyuldu. Çanakkale Destanının yaşandığı toprakları görmeyi arzulayan vatandaşların duaları kabul oldu. Kuyucak Belediyesi, ilçe merkezinden başlayarak, yaşlılar için Kültür Gezileri’ni 2017 yılından bu yana sürdürüyor. Çanakkale için yola çıkılmadan hemen önce vatandaşlarını uğurlamak için gelen Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “ Hayırlı Yolculuklar dilerim. Allah, sağ salim gidip görmeyi nasip etsin, vatandaşlarımızın, destanımızın yazıldığı şehri görmesi için gezilerimiz devam edecektir” dedi. 1933 doğumlu Mehmet Amca’da “Ölmeden önce Çanakkale’yi bu toprakları görmek nasip oldu. O olmasa kim bizim elimizden tutar da buralara kadar getirir. Allah Metin Başkan'ımdan razı olsun, Allah onu başımızdan eksik etmesin” dedi.
Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün ‘Ak Belediyecilik’ anlayışı ile yürüttüğü projelerinden biri olan Kültür Gezileri Çanakkale’ye talepler gün geçtikçe arttığı bildirildi.

AYDIN- Kuyucak Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, dün akşam saatlerinde 16. Kez çıkılan yolda, Kuyucak’ın Yukarı Yakacık Mahallesi’nden vatandaşlar yollara koyuldu. Çanakkale Destanının yaşandığı toprakları görmeyi arzulayan vatandaşların duaları kabul oldu. Kuyucak Belediyesi, ilçe merkezinden başlayarak, yaşlılar için Kültür Gezileri’ni 2017 yılından bu yana sürdürüyor.

Çanakkale için yola çıkılmadan hemen önce vatandaşlarını uğurlamak için gelen Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “ Hayırlı Yolculuklar dilerim. Allah, sağ salim gidip görmeyi nasip etsin, vatandaşlarımızın, destanımızın yazıldığı şehri görmesi için gezilerimiz devam edecektir” dedi.

1933 doğumlu Mehmet Amca’da “Ölmeden önce Çanakkale’yi bu toprakları görmek nasip oldu. O olmasa kim bizim elimizden tutar da buralara kadar getirir. Allah Metin Başkan'ımdan razı olsun, Allah onu başımızdan eksik etmesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.