Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çanakkale ruhu Novada’da

GENEL 18.06.2019 - 16:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2798+ kez okundu.
 

Çanakkale ruhu Novada’da

Türkiye'nin ve Dünya'nın tek gezici müzesi olarak kabul edilen “Çanakkale 1915 104. Yıl Etkinlikleri Savaş Malzemeleri Müzesi” 19 Haziran tarihinde Novada ziyaretçileriyle buluşuyor.

AYDIN- Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke, eğlenceli ve dinamik etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke, genel koordinatörü ve sorumlusu Cengiz Yürükaslan olan Dünya’nın ve Türkiye’nin tek tescilli gezici yerleşik etkinliğine sahip Çanakkale 1915 104. Yıl Etkinlikleri Savaş Malzemeleri Müzesi’ne ev sahipliği yapıyor. Novada Outlet Söke’de ziyaretçiler,  1915 Çanakkale Savaşı'nın çeşitli objelerle anlatıldığı sergide yer alan askeri kıyafet, mermi, dürbün, silah, top, top mermisi, matara gibi 104 yıllık bine yakın savaş malzemesinin yer aldığı gezici müzeyi 19 Haziran - 30 Haziran tarihleri arasında ziyaret edebilecek. Kuruluşundan bu yana yirmi milyon kişiye ulaşan “Çanakkale 1915 104.yıl Etkinlikleri Savaş Malzemeleri Müzesi”  Novada Outlet Söke otopark alanında 10:00-23:00 saatleri arası ücretsiz olarak profesyonel rehber eşliğinde gezilecek. Her yaştan ziyaretçisinin  dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke,  amacı Çanakkale ruhunu pekiştirmek olan müze ile tarihe yolculuk yaparak şehitlerin anılacağı etkinliğe herkesi davet ediyor.
Türkiye'nin ve Dünya'nın tek gezici müzesi olarak kabul edilen “Çanakkale 1915 104. Yıl Etkinlikleri Savaş Malzemeleri Müzesi” 19 Haziran tarihinde Novada ziyaretçileriyle buluşuyor.

AYDIN- Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke, eğlenceli ve dinamik etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke, genel koordinatörü ve sorumlusu Cengiz Yürükaslan olan Dünya’nın ve Türkiye’nin tek tescilli gezici yerleşik etkinliğine sahip Çanakkale 1915 104. Yıl Etkinlikleri Savaş Malzemeleri Müzesi’ne ev sahipliği yapıyor.

Novada Outlet Söke’de ziyaretçiler,  1915 Çanakkale Savaşı'nın çeşitli objelerle anlatıldığı sergide yer alan askeri kıyafet, mermi, dürbün, silah, top, top mermisi, matara gibi 104 yıllık bine yakın savaş malzemesinin yer aldığı gezici müzeyi 19 Haziran - 30 Haziran tarihleri arasında ziyaret edebilecek. Kuruluşundan bu yana yirmi milyon kişiye ulaşan “Çanakkale 1915 104.yıl Etkinlikleri Savaş Malzemeleri Müzesi”  Novada Outlet Söke otopark alanında 10:00-23:00 saatleri arası ücretsiz olarak profesyonel rehber eşliğinde gezilecek.

Her yaştan ziyaretçisinin  dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke,  amacı Çanakkale ruhunu pekiştirmek olan müze ile tarihe yolculuk yaparak şehitlerin anılacağı etkinliğe herkesi davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.