Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çanakkale 1915’e yoğun ilgi

GENEL 10.10.2018 - 18:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1519+ kez okundu.
 

Çanakkale 1915’e yoğun ilgi

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin daveti üzerine ilçeye gelen Çanakkale Destanları 1915 Gezici Müze TIR’ı öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

AYDIN- Milli Mücadele döneminin kilit noktası olan Çanakkale Savaşları’nın önemini özellikle öğrencilere göstermek, onlarda tarihi şuuru oluşturmaktan büyük onur duyduklarını vurgulayan Başkan Kale, “Çanakkale Savaşlarını tarihi kitaplardan okuyoruz. Ama atalarımızın bizlere emanet ettiği bu vatanın bir karış toprağını dahi vermemek için gösterdikleri mücadeleyi özellikle Çanakkale’ye gitme imkanı olmayan vatandaşlarımız ve öğrencilerimizle görüp htirmek istedik. Bu kapsamda ilçemize davet ettiğimiz Çanakkale Destanları 1915 Gezici Müze TIR’ına gösterilen yoğun ilgiden dolayı son derece memnunuz. İnşallah önümüzdeki aylarda belediyemiz kültür hizmetleri çerçevesinde Çanakkale’ye yönelik bir gezi de organize etmeyi planlıyoruz” dedi. İncirliova Belediyesi tarafından ilçeye getirilen Çanakkale Destanları 1915 Gezici Müze TIR’ını ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin daveti üzerine ilçeye gelen Çanakkale Destanları 1915 Gezici Müze TIR’ı öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

AYDIN- Milli Mücadele döneminin kilit noktası olan Çanakkale Savaşları’nın önemini özellikle öğrencilere göstermek, onlarda tarihi şuuru oluşturmaktan büyük onur duyduklarını vurgulayan Başkan Kale,

“Çanakkale Savaşlarını tarihi kitaplardan okuyoruz. Ama atalarımızın bizlere emanet ettiği bu vatanın bir karış toprağını dahi vermemek için gösterdikleri mücadeleyi özellikle Çanakkale’ye gitme imkanı olmayan vatandaşlarımız ve öğrencilerimizle görüp htirmek istedik. Bu kapsamda ilçemize davet ettiğimiz Çanakkale Destanları 1915 Gezici Müze TIR’ına gösterilen yoğun ilgiden dolayı son derece memnunuz. İnşallah önümüzdeki aylarda belediyemiz kültür hizmetleri çerçevesinde Çanakkale’ye yönelik bir gezi de organize etmeyi planlıyoruz” dedi.

İncirliova Belediyesi tarafından ilçeye getirilen Çanakkale Destanları 1915 Gezici Müze TIR’ını ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.