Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Can pazarından kurtarılanlar Didim'e götürüldü

ASAYİŞ 31.05.2018 - 15:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3202+ kez okundu.
 

Can pazarından kurtarılanlar Didim'e götürüldü

Yat yangınında kurtarılan baba ve oğlu Didim’e götürüldü. Motorun alev almasıyla yanan motor yat sulara gömüldü.

AYDIN- Kuşadası Körfezi açıklarında uluslararası sularda meydana gelen yat yangınında denize atlayan ve daha sonra çevredeki bir başka yatın kaptanı tarafından kurtarılan baba ve oğlu Didim’e götürüldü. Bu arada, motorunun alev almasıyla tamamen yanan yat sulara gömüldü. Edinilen bilgiye göre, Bodrum’a bağlı Turgutreis'ten Çeşme’ye bağlı Alaçatı'ya giden ve içinde 50 yaşındaki bir baba ile 20 yaşındaki oğlunun bulunduğu motor yatın, Kuşadası Körfezi’nde uluslararası sularda Nero koyuna 1,5 mil mesafede seyrederken makine dairesinde yangın çıkmıştı. Sabah saatlerinde meydana gelen yangın çevrede bulunan bir başka yatın kaptanı Cüneyt Cebeci’nin yardım çağrısı ile sahil güvenlik uçakları müdahale etmişti. Yattaki baba oğul ise diğer yatın kaptanı Cüneyt Cebeci tarafından kurtarılmış, yanan motor yat ise batmıştı. Yat yangınıyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, “Kuşadası Körfezi açıklarında meydana gelen yat yangının can kaybı olmadı. Yanan tekne ise battı. Kurtarılan baba ve oğlu Didim’e götürüldü” dedi.
Yat yangınında kurtarılan baba ve oğlu Didim’e götürüldü. Motorun alev almasıyla yanan motor yat sulara gömüldü.

AYDIN- Kuşadası Körfezi açıklarında uluslararası sularda meydana gelen yat yangınında denize atlayan ve daha sonra çevredeki bir başka yatın kaptanı tarafından kurtarılan baba ve oğlu Didim’e götürüldü. Bu arada, motorunun alev almasıyla tamamen yanan yat sulara gömüldü.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum’a bağlı Turgutreis'ten Çeşme’ye bağlı Alaçatı'ya giden ve içinde 50 yaşındaki bir baba ile 20 yaşındaki oğlunun bulunduğu motor yatın, Kuşadası Körfezi’nde uluslararası sularda Nero koyuna 1,5 mil mesafede seyrederken makine dairesinde yangın çıkmıştı. Sabah saatlerinde meydana gelen yangın çevrede bulunan bir başka yatın kaptanı Cüneyt Cebeci’nin yardım çağrısı ile sahil güvenlik uçakları müdahale etmişti. Yattaki baba oğul ise diğer yatın kaptanı Cüneyt Cebeci tarafından kurtarılmış, yanan motor yat ise batmıştı.

Yat yangınıyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, “Kuşadası Körfezi açıklarında meydana gelen yat yangının can kaybı olmadı. Yanan tekne ise battı. Kurtarılan baba ve oğlu Didim’e götürüldü” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.