Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çamköyü perişan oldu

EKONOMİ 29.06.2016 - 02:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3565+ kez okundu.
 

Çamköyü perişan oldu

Germencik İlçesi’ne bağlı Çamköy Mahallesi’nde köyün içme ve kullanma suyunun karşılandığı hattın pompası arızalanınca köylüler ASKİ’ye isyan bayrağı açtı.

Yaz sıcağında susuz kalan köylüler Germencik Belediye Meclis Üylesi Turgut Adil Gökçen ile basın açıklaması yapıp su istedi. ASKİ yetkilileri ise köyün su sorunun çözüldüğünü arızanın da açıklamanın yapıldığı gün çözüldüğünü belirtti.  Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklarda suları akmayınca çaresiz kaldığını belirten Çamköy Mahallesi Sakinleri, eşek sırtında su taşıyarak hem su ihtiyaçlarını karşılamaya hem de ASKİ’yi protesto etmeye çalıştılar. Köylülerin sesini duyurabilmek için basın mensupları ile Çamköy’e giden Germencik Belediye Meclis Üyesi Adil Turgut Gökçen, vatandaşın yaşadığı mağduriyetin bir an önce çözülmesin, isteyerek,  Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür sorunlara karşı daha hassas davranmasını istedi. Yaklaşık bir haftada susuzluk yaşadıklarını belirten Çamköy Mahallesi sakinlerinden Ali Dündar, ise “Eşekle su taşımanın artık zor geliyor. Bu çağda bu şekilde yaşam insanı perişan ediyor. Eşeke ve su taşıyoruz. Bu suyu kendimiz içiyoruz, hayvanlarımız içiyor. Çamaşır bulaşık, yemek ve bu sıcakta bir de duş ihtiyacını düşünürsek çok zor bir durum. Bu çağda susuzluk insana verilebilecek en büyük cezalardandır” diyerek ASKİ’nin kendilerini uzun süre susuz bırakmamasını istedi. ASKİ yetkililerince yapılan açıklamada ise köydeki su kesintisinin pompa arızasından kaynaklandığını ve arıza giderilerek sorunun çözüldüğünü belirttiler.  
Germencik İlçesi’ne bağlı Çamköy Mahallesi’nde köyün içme ve kullanma suyunun karşılandığı hattın pompası arızalanınca köylüler ASKİ’ye isyan bayrağı açtı.

Yaz sıcağında susuz kalan köylüler Germencik Belediye Meclis Üylesi Turgut Adil Gökçen ile basın açıklaması yapıp su istedi. ASKİ yetkilileri ise köyün su sorunun çözüldüğünü arızanın da açıklamanın yapıldığı gün çözüldüğünü belirtti. 

Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklarda suları akmayınca çaresiz kaldığını belirten Çamköy Mahallesi Sakinleri, eşek sırtında su taşıyarak hem su ihtiyaçlarını karşılamaya hem de ASKİ’yi protesto etmeye çalıştılar. Köylülerin sesini duyurabilmek için basın mensupları ile Çamköy’e giden Germencik Belediye Meclis Üyesi Adil Turgut Gökçen, vatandaşın yaşadığı mağduriyetin bir an önce çözülmesin, isteyerek,  Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür sorunlara karşı daha hassas davranmasını istedi.

Yaklaşık bir haftada susuzluk yaşadıklarını belirten Çamköy Mahallesi sakinlerinden Ali Dündar, ise “Eşekle su taşımanın artık zor geliyor. Bu çağda bu şekilde yaşam insanı perişan ediyor. Eşeke ve su taşıyoruz. Bu suyu kendimiz içiyoruz, hayvanlarımız içiyor. Çamaşır bulaşık, yemek ve bu sıcakta bir de duş ihtiyacını düşünürsek çok zor bir durum. Bu çağda susuzluk insana verilebilecek en büyük cezalardandır” diyerek ASKİ’nin kendilerini uzun süre susuz bırakmamasını istedi.

ASKİ yetkililerince yapılan açıklamada ise köydeki su kesintisinin pompa arızasından kaynaklandığını ve arıza giderilerek sorunun çözüldüğünü belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.