Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çallı'da dezenfeksiyon çalışması yapıldı

SAĞLIK 14.04.2020 - 00:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3968+ kez okundu.
 

Çallı'da dezenfeksiyon çalışması yapıldı

Büyükşehir Belediyesi koronavirüs görülen Çallı'da dezenfeksiyon çalışması yaptı

AYDIN - Korovavirüs vakasının görüldüğü Koçarlı’nın Çallı Mahallesi’nde muhtarlık binası başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanları ve yollar Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından dezenfekte edildi. Koronavirüs salgınına karşı tedbirler almaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını mahallelerde de sürdürüyor. Koçarlı’nın Çallı Mahalle Muhtarı Hasan Sarıoğlu ve kardeşinde görülen koronavirüs vakası sebebiyle mahallede dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirildi. Diğer taraftan Aydın’ın diğer ilçelerinde olduğu gibi Koçarlı’nın mahallelerinde de vatandaşların ekmek ihtiyacı Büyükşehir Belediyesi’nin bir kuruluşu olan Halk Ekmek tarafından karşılandı. Vatandaşlar yapılan çalışmalar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederken ilçede Çallı Mahallesi’nin yanı sıra Çakırbeyli ve Çulhalar mahallelerinde de dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirildi.
Büyükşehir Belediyesi koronavirüs görülen Çallı'da dezenfeksiyon çalışması yaptı

AYDIN - Korovavirüs vakasının görüldüğü Koçarlı’nın Çallı Mahallesi’nde muhtarlık binası başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanları ve yollar Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından dezenfekte edildi.

Koronavirüs salgınına karşı tedbirler almaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını mahallelerde de sürdürüyor. Koçarlı’nın Çallı Mahalle Muhtarı Hasan Sarıoğlu ve kardeşinde görülen koronavirüs vakası sebebiyle mahallede dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirildi. Diğer taraftan Aydın’ın diğer ilçelerinde olduğu gibi Koçarlı’nın mahallelerinde de vatandaşların ekmek ihtiyacı Büyükşehir Belediyesi’nin bir kuruluşu olan Halk Ekmek tarafından karşılandı. Vatandaşlar yapılan çalışmalar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederken ilçede Çallı Mahallesi’nin yanı sıra Çakırbeyli ve Çulhalar mahallelerinde de dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.