Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çalıştığı barın lojmanında ölü bulundu

ASAYİŞ 17.11.2017 - 15:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2695+ kez okundu.
 

Çalıştığı barın lojmanında ölü bulundu

İki gündür haber alınamayan bir genç, çalıştığı barın lojmanında ölü bulundu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 22:00’da Altınkum sahilinde, kış sezonu sebebiyle kapalı olan bir barda bekçilik yapan Hümmet Koç (28)’un cansız bedenine ulaşıldı. Kaldığı lojmanda ev arkadaşı olan Bayram Onursal’ın (31)2 gündür haber alamaması nedeniyle endişelenip bakması sonucu cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi. Ev arkadaşının cesedini görünce baygınlık geçiren ve kendisine gelemeyen Bayram Onursal’ın yardımına çevre esnafının koştuğu belirtildi. Onursal, acil ambulans ekibi gelir gelmez hastaneye kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda ekip ve olay yeri inceleme birimi gelerek ölen gencin cansız bedenini çıkardılar. Görgü tanıklarının anlatımına göre, ölen genci en son geçtiğimiz Salı gecesi sahilde 2 arkadaşıyla birlikte vakit geçirdi ve bir demir kova içerisinde ateş yaktıklar. Olay yerinde ölen gencin o gece arkadaşlarından ayrıldıktan sonra yanan kova ile kaldı, daha sonra lojmandaki odasına geçti ve o kova orada bulundu. Polis şimdi hem kaldığı barın hem de çevre mekandaki kamera görüntülerini incelemeye aldı. Ölen gencin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Gözler, açıklanacak otopsi raporu sonuçlarında. Yasin Şentürk/Didim
İki gündür haber alınamayan bir genç, çalıştığı barın lojmanında ölü bulundu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 22:00’da Altınkum sahilinde, kış sezonu sebebiyle kapalı olan bir barda bekçilik yapan Hümmet Koç (28)’un cansız bedenine ulaşıldı. Kaldığı lojmanda ev arkadaşı olan Bayram Onursal’ın (31)2 gündür haber alamaması nedeniyle endişelenip bakması sonucu cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.

Ev arkadaşının cesedini görünce baygınlık geçiren ve kendisine gelemeyen Bayram Onursal’ın yardımına çevre esnafının koştuğu belirtildi. Onursal, acil ambulans ekibi gelir gelmez hastaneye kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda ekip ve olay yeri inceleme birimi gelerek ölen gencin cansız bedenini çıkardılar. Görgü tanıklarının anlatımına göre, ölen genci en son geçtiğimiz Salı gecesi sahilde 2 arkadaşıyla birlikte vakit geçirdi ve bir demir kova içerisinde ateş yaktıklar. Olay yerinde ölen gencin o gece arkadaşlarından ayrıldıktan sonra yanan kova ile kaldı, daha sonra lojmandaki odasına geçti ve o kova orada bulundu.

Polis şimdi hem kaldığı barın hem de çevre mekandaki kamera görüntülerini incelemeye aldı. Ölen gencin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Gözler, açıklanacak otopsi raporu sonuçlarında. Yasin Şentürk/Didim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.