Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çalınan motosikletini bulana 1000 TL ödül verecek

ASAYİŞ 06.10.2017 - 11:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1773+ kez okundu.
 

Çalınan motosikletini bulana 1000 TL ödül verecek

Çalınan motosikletini bulana 1000 TL ödül verecek

AYDIN- Araba ve motosiklet hırsızlarının mekanı haline gelen ilçede dün gece bir öğretmenin motosikleti çalındı. Derslere motosikleti ile gidip gelen öğretmen çok zor duruma düştüğünü belirterek, motosikletini bulana ya da yerini polise bildirene 1000 TL ödül vereceğini açıkladı. Dün gece motosikleti ile bir yakınına ziyarete gittiğini ve evin kapısının önüne bıraktığı motosikletin çalındığını belirten Yunus Atar, “Akrabamızda çok kısa bir işim vardı. Motosikleti park edip anahtarını yanıma alıp içeri girdim. Dışarı çıktığımda motosikletin yerinde olmadığını gördüm. Çevrede soruşturduk. İtekleyerek sokağın ilerisine kadar götürmüşler. Ardından ya bir kamyonete yükleyip ya da binip gidiyorlar. Bir zamanlar Aydın’ın en güvenli yerlerinden biri olan Köşk ilçesinin içine düştüğü duruma çok üzülüyoruz. Her yeri aradık bulamıyoruz” dedi. Yaşadığı olaydan sonra emniyete gidip hırsızlardan şikayetçi olan Yunus Öğretmen, soysal medya hesabından da motosikletinin fotoğrafını paylaşıp, “Resimdeki 09 U 6517 plakalı motorum dün akşam 21:15 sıralarında Köşk merkezde çalınmıştır. Görenlerin en yakın polis merkezine ihbar etmesi vatandaşlık görevidir. Motoru bulan ya da ihbar edenlere 1000 lira para ödülü vereceğim” ifadelerine yer verdi.
Çalınan motosikletini bulana 1000 TL ödül verecek

AYDIN- Araba ve motosiklet hırsızlarının mekanı haline gelen ilçede dün gece bir öğretmenin motosikleti çalındı. Derslere motosikleti ile gidip gelen öğretmen çok zor duruma düştüğünü belirterek, motosikletini bulana ya da yerini polise bildirene 1000 TL ödül vereceğini açıkladı.

Dün gece motosikleti ile bir yakınına ziyarete gittiğini ve evin kapısının önüne bıraktığı motosikletin çalındığını belirten Yunus Atar, “Akrabamızda çok kısa bir işim vardı. Motosikleti park edip anahtarını yanıma alıp içeri girdim. Dışarı çıktığımda motosikletin yerinde olmadığını gördüm. Çevrede soruşturduk. İtekleyerek sokağın ilerisine kadar götürmüşler. Ardından ya bir kamyonete yükleyip ya da binip gidiyorlar. Bir zamanlar Aydın’ın en güvenli yerlerinden biri olan Köşk ilçesinin içine düştüğü duruma çok üzülüyoruz. Her yeri aradık bulamıyoruz” dedi.

Yaşadığı olaydan sonra emniyete gidip hırsızlardan şikayetçi olan Yunus Öğretmen, soysal medya hesabından da motosikletinin fotoğrafını paylaşıp, “Resimdeki 09 U 6517 plakalı motorum dün akşam 21:15 sıralarında Köşk merkezde çalınmıştır. Görenlerin en yakın polis merkezine ihbar etmesi vatandaşlık görevidir. Motoru bulan ya da ihbar edenlere 1000 lira para ödülü vereceğim” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.