Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çalınan kuzular bulundu

ASAYİŞ 07.07.2018 - 17:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3828+ kez okundu.
 

Çalınan kuzular bulundu

Jandarma çalınan kuzuları sahibine geri getirdi

AYDIN– Aydın’ın Çine ilçesinden çalınarak başka birisine satılan 1 buzağı ve 10 adet kuzu, jandarma tarafından bulunarak sahibine teslim edildi. Edinilen bilgiye göre, Çine ilçesine bağlı  Dorumlar Mahallesi Ova mevkiinde yaşayan Şenol T., 1 adet buzağısı ile 10 adet kuzusunun çalındığı fark edince durumu jandarmaya ihbar etti. Gece saat 02.30 sıralarında hayvanların bulunduğu ahır civarında görülen şüpheli aracı araştıran jandarma ekipleri, aracın hayvan hırsızlığından sabıkası olan U.M.A. tarafından kullandığını belirledi. İfadesine başvurulan U.M.A.’nin arkadaşı olan M. G., meydana gelen hırsızlık olayını U.M A. ile birlikte gerçekleştirdiklerini itiraf etti. Çalınan hayvanlar Efeler ilçesi Çeştepe Mahallesi’nde yaşayan F.Ş’nin hayvan barınağında bulunarak sahibi Şenol T’ye teslim edildi. Şüphelilerden M.G. çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakılırken; diğer şüpheli U.M. A.           ise tutuklanarak Çine Cezaevine sevk edildi.
Jandarma çalınan kuzuları sahibine geri getirdi

AYDIN– Aydın’ın Çine ilçesinden çalınarak başka birisine satılan 1 buzağı ve 10 adet kuzu, jandarma tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Çine ilçesine bağlı  Dorumlar Mahallesi Ova mevkiinde yaşayan Şenol T., 1 adet buzağısı ile 10 adet kuzusunun çalındığı fark edince durumu jandarmaya ihbar etti. Gece saat 02.30 sıralarında hayvanların bulunduğu ahır civarında görülen şüpheli aracı araştıran jandarma ekipleri, aracın hayvan hırsızlığından sabıkası olan U.M.A. tarafından kullandığını belirledi.

İfadesine başvurulan U.M.A.’nin arkadaşı olan M. G., meydana gelen hırsızlık olayını U.M A. ile birlikte gerçekleştirdiklerini itiraf etti. Çalınan hayvanlar Efeler ilçesi Çeştepe Mahallesi’nde yaşayan F.Ş’nin hayvan barınağında bulunarak sahibi Şenol T’ye teslim edildi. Şüphelilerden M.G. çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakılırken; diğer şüpheli U.M. A.           ise tutuklanarak Çine Cezaevine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.