Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çaldıkları televizyonlarla yakalandılar

ASAYİŞ 22.02.2018 - 17:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3788+ kez okundu.
 

Çaldıkları televizyonlarla yakalandılar

Aydın’ın Söke ilçesinde, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği yol kontrolünde gözaltına alınan 4 şüphelinin bulunduğu araçta çalıntı televizyon ele geçirildi.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre; Söke İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince, Söke ilçe girişinde şüphe üzerine yol kontrol ve arama noktasında durdurulan araç içerisinde hırsızlık malı olduğu değerlendirilen 3 adet LCD televizyon ele geçirildi. Televizyonların nereden ve ne şekilde alındığı açıklanamayan şüpheliler C.A.I., B.H., E.A. ve F.A. gözaltına alındı. Yapılan üst aramasında F.A. isimli şahsın üzerinde 1 gram kristal metamfetamin uyuşturucu maddesi yakalandı. Adli makamlardan alınan talimat ile alınan kan ve idrar numunelerinden uyuşturucu madde etkisi altında araç kullandığı tespit edilen sürücüye 5 bin 275 TL idari para cezası kesildi. Şüphelilerin adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Aydın’ın Söke ilçesinde, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği yol kontrolünde gözaltına alınan 4 şüphelinin bulunduğu araçta çalıntı televizyon ele geçirildi.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre; Söke İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince, Söke ilçe girişinde şüphe üzerine yol kontrol ve arama noktasında durdurulan araç içerisinde hırsızlık malı olduğu değerlendirilen 3 adet LCD televizyon ele geçirildi. Televizyonların nereden ve ne şekilde alındığı açıklanamayan şüpheliler C.A.I., B.H., E.A. ve F.A. gözaltına alındı. Yapılan üst aramasında F.A. isimli şahsın üzerinde 1 gram kristal metamfetamin uyuşturucu maddesi yakalandı.

Adli makamlardan alınan talimat ile alınan kan ve idrar numunelerinden uyuşturucu madde etkisi altında araç kullandığı tespit edilen sürücüye 5 bin 275 TL idari para cezası kesildi. Şüphelilerin adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.