Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çaldıkları inekle çamura saplandılar

ASAYİŞ 10.01.2019 - 14:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3152+ kez okundu.
 

Çaldıkları inekle çamura saplandılar

Çok sayıda hayvan hırsızlığı olayına karışan 4 şüpheli tutuklandı

AYDIN– Aydın’ın Germencik ilçesinde, çaldıkları ineği taşıdıkları kamyonet çamura saplanınca kaçan ve jandarmanın araştırması sonucu yakalanan 4 hırsız tutuklandı. Germencik ilçesi Turanlar Mahallesi’nde içerisinde 1 adet büyükbaş hayvan bulunan kamyonetin çamura saplanmış vaziyette terk edildiği yönünde gelen ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, yaptıkları araştırmada aracın sahibi İ. T.’ye ulaştı. İfadesine başvurulan İ. T., aracı O. A.’ya kiraladığını beyan etti. Araştırmaları derinleştiren jandarma asayiş timleri, hayvan hırsızlığı şüphelileri O. A., T. Ö. K., C. B. ve Y. K.’yı düzenlenen operasyonla yakaladı. İfadelerinde suçlarını kabul eden şüphelilerin Koçarlı’nın Bağarcık Mahallesi’nde gerçekleşen 2 adet ve Çine’nin Cumalı Mahallesi’nden de 1 adet büyükbaş hayvan hırsızlığına karıştıkları ifade ve kamera kayıtlarından tespit edildi. İdrar testleri pozitif çıkan ve aldıkları uyuşturucunun etkisiyle hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlenen O. A., T. Ö. K., C. B. ve Y. K. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çamura saplanmış kamyonette ele geçirilen çalıntı büyükbaş hayvan ise sahibine geri teslim edildi.
Çok sayıda hayvan hırsızlığı olayına karışan 4 şüpheli tutuklandı

AYDIN– Aydın’ın Germencik ilçesinde, çaldıkları ineği taşıdıkları kamyonet çamura saplanınca kaçan ve jandarmanın araştırması sonucu yakalanan 4 hırsız tutuklandı.

Germencik ilçesi Turanlar Mahallesi’nde içerisinde 1 adet büyükbaş hayvan bulunan kamyonetin çamura saplanmış vaziyette terk edildiği yönünde gelen ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, yaptıkları araştırmada aracın sahibi İ. T.’ye ulaştı.

İfadesine başvurulan İ. T., aracı O. A.’ya kiraladığını beyan etti. Araştırmaları derinleştiren jandarma asayiş timleri, hayvan hırsızlığı şüphelileri O. A., T. Ö. K., C. B. ve Y. K.’yı düzenlenen operasyonla yakaladı. İfadelerinde suçlarını kabul eden şüphelilerin Koçarlı’nın Bağarcık Mahallesi’nde gerçekleşen 2 adet ve Çine’nin Cumalı Mahallesi’nden de 1 adet büyükbaş hayvan hırsızlığına karıştıkları ifade ve kamera kayıtlarından tespit edildi.

İdrar testleri pozitif çıkan ve aldıkları uyuşturucunun etkisiyle hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlenen O. A., T. Ö. K., C. B. ve Y. K. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çamura saplanmış kamyonette ele geçirilen çalıntı büyükbaş hayvan ise sahibine geri teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.