Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çakıroğlu davasında ağırlaştırılmış müebbet

ASAYİŞ 19.07.2017 - 16:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4059+ kez okundu.
 

Çakıroğlu davasında ağırlaştırılmış müebbet

Ege Üniversitesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katledilmesi ile ilgili, İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada bugün karar çıktı.

AYDIN- Aydın Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt'un da bizzat takip ettiği davanın bugün yapılan son duruşmasında sanık Nurullah Semo hakkında terör örgütüne üye olmak sucundan 15 yıl hapis, örgüt adına hareket ederek Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına hükmedildi.  Kararı değerlendiren Aydın Baro Başkanı Bozkurt, şunları söyledi: “Geç de olsa, adalet yerini bulmuştur. Ancak hiç bir mahkeme hükmü, giden gencecik bir canı, bir yiğit evladımızı geri getiremez ve acısını dindiremez. Bundan sonra üniversitelerde böyle vahim olayların yaşanmaması için gereken bütün tedbirlerin alınmasını bekliyoruz. Artık genç ölümlerle anılan bir Türkiye görmek istemiyoruz. Fırat evladımızın ailesine tekrar sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Umarım ruhu bu kararla huzur bulmuştur.”
Ege Üniversitesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katledilmesi ile ilgili, İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada bugün karar çıktı.

AYDIN- Aydın Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt'un da bizzat takip ettiği davanın bugün yapılan son duruşmasında sanık Nurullah Semo hakkında terör örgütüne üye olmak sucundan 15 yıl hapis, örgüt adına hareket ederek Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına hükmedildi.  Kararı değerlendiren Aydın Baro Başkanı Bozkurt, şunları söyledi:

“Geç de olsa, adalet yerini bulmuştur. Ancak hiç bir mahkeme hükmü, giden gencecik bir canı, bir yiğit evladımızı geri getiremez ve acısını dindiremez. Bundan sonra üniversitelerde böyle vahim olayların yaşanmaması için gereken bütün tedbirlerin alınmasını bekliyoruz. Artık genç ölümlerle anılan bir Türkiye görmek istemiyoruz. Fırat evladımızın ailesine tekrar sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Umarım ruhu bu kararla huzur bulmuştur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.