Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çakırbeyli organik pazarına kavuştu

GÜNCEL 25.09.2016 - 18:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3275+ kez okundu.
 

Çakırbeyli organik pazarına kavuştu

Aydın Büyükşehir Belediyesi sadece organik tarım ürünlerinin satışının yapılabileceği Çakırbeyli Köy Pazarını hizmete açtı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Çakırbeyli muhtarı Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaşla geçekleştirdiği açılışın ardından pazarda alışveriş yaptı. Yerli üreticinin organik ürünlerini halkla Çakırbeyli’de buluşturduklarını belirten Başkan Çerçioğlu, “Burada üretici ve tüketici var. Herhangi bir aracı yok. Çok kısa zaman içinde Çakırbeyliye çevre ilerden bile vatandaşlar gelecek. Çakırbeyli’nin hak ettiği yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Çok daha fazla yerel üreticimiz burada tezgah açmak isteyecek. Bizim kriterimiz belli. Organik olacak, aracısız olacak.  Çakırbeyliye ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. Çakırbeyli muhtarı Mehmet Demir, konuşmasında, Başkan Çerçioğlu’nun Çakırbeyli’nin  vizyonunu değiştirdiğini söyledi
Aydın Büyükşehir Belediyesi sadece organik tarım ürünlerinin satışının yapılabileceği Çakırbeyli Köy Pazarını hizmete açtı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Çakırbeyli muhtarı Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaşla geçekleştirdiği açılışın ardından pazarda alışveriş yaptı.

Yerli üreticinin organik ürünlerini halkla Çakırbeyli’de buluşturduklarını belirten Başkan Çerçioğlu, “Burada üretici ve tüketici var. Herhangi bir aracı yok. Çok kısa zaman içinde Çakırbeyliye çevre ilerden bile vatandaşlar gelecek. Çakırbeyli’nin hak ettiği yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Çok daha fazla yerel üreticimiz burada tezgah açmak isteyecek. Bizim kriterimiz belli. Organik olacak, aracısız olacak.  Çakırbeyliye ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Çakırbeyli muhtarı Mehmet Demir, konuşmasında, Başkan Çerçioğlu’nun Çakırbeyli’nin  vizyonunu değiştirdiğini söyledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.