Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çakırbeyli, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti

SİYASET 24.03.2019 - 18:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3116+ kez okundu.
 

Çakırbeyli, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Çakırbeyli Köy Pazarı'nı ziyaret ederek vatandaşlarla buluştuğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Başkan Çerçioğlu, pazarda Aydın'ın dört bir tarafından pazara gelen Aydınlı hemşerileriyle sohbet etti. Sohbet ettiği bütün Aydınlılar, sanki birleşmişçesine kendisini destekleyeceklerini ifade ederken, vatandaşlar bu seneye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti. Çakırbeyli'deki yüzlerce pazarcı esnafı da, Başkan Çerçioğlu'na kendilerine iş imkânı yarattığı için teşekkür ederken, "Burada bulunmaktan ve çalışmaktan çok mutluyuz. Buradaki işimiz sayesinde para kazanıyoruz. Sizin sayenizde evimize ekmek götürüyoruz, kendi ayaklarımız üzerinde duruyoruz. Sizin sayenizde daha güçlüyüz, çocuklarımızı okutuyoruz" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Çakırbeyli Köy Pazarı'nı ziyaret ederek vatandaşlarla buluştuğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Başkan Çerçioğlu, pazarda Aydın'ın dört bir tarafından pazara gelen Aydınlı hemşerileriyle sohbet etti.

Sohbet ettiği bütün Aydınlılar, sanki birleşmişçesine kendisini destekleyeceklerini ifade ederken, vatandaşlar bu seneye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Çakırbeyli'deki yüzlerce pazarcı esnafı da, Başkan Çerçioğlu'na kendilerine iş imkânı yarattığı için teşekkür ederken, "Burada bulunmaktan ve çalışmaktan çok mutluyuz. Buradaki işimiz sayesinde para kazanıyoruz. Sizin sayenizde evimize ekmek götürüyoruz, kendi ayaklarımız üzerinde duruyoruz. Sizin sayenizde daha güçlüyüz, çocuklarımızı okutuyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.