Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükyapıcı, Muhtarlarla bir araya geldi

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 12.02.2015 - 11:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3858+ kez okundu.
 

Büyükyapıcı, Muhtarlarla bir araya geldi

İlçe ve Çevre Mahallelerin sorunlarını çözebilmek için ve bu güne kadar Büyükşehir arenasında başarmış olduğu işleri paylaşmak için Karacasudaki tüm muhtarlarla Belediye Toplantı Salonunda bir sunum gerçekleştirildi.

İlçe ve Çevre Mahallelerin sorunlarını çözebilmek için ve bu güne kadar Büyükşehir arenasında başarmış olduğu işleri paylaşmak için Karacasudaki tüm muhtarlarla Belediye Toplantı Salonunda bir sunum gerçekleştirildi. Toplantıya Karcasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş, Meclis Üyeleri ve tüm Mahalle Muhtarları katılarak, toplantı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı bu güne kadar yaptığı işlerde bilgilendirme yaptıktan sonra Karacasu’yu daha iyi yönetebilmek, eksik noktaları da görebilmek için muhtarların görüşlerini ve önerilerini aldı. Birçok muhtarın söz aldığı toplantıda ortak görüş olarak, geçiş döneminin artık sonlandığı Karacasu Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin birimlerini yeni oluşturduğu hizmet akışının bundan sonra daha hızlı ilerleyeceğini, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı daha büyük hizmetler ve büyük projeler için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki mesaisine ara vermeden devam edileceğini belirtti. Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı toplantı sonunda "Değerli arkadaşlar 1 yıla yakın süredir bana ve ekibime vermiş olduğunuz destekten ve göstermiş olduğunuz sabırdan dolayı öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da ilçemizin ve mahallelerimizin sorunlarını sizlerle ortaklaşa çalışarak orta yolu bularak, çözmeye çalışacağız. Çalışmalarımızda Aydın Büyükşehir  Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu hep yanımızda oldu. Olağanüstü bir toplantı ile hayvansal ve zirai sulama su fiyatlarını  0.30 TL’ye çekerek, çiftçimizin ve bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Mahallelerimiz konumuna gelen köylerimiz için imar konusundaki çalışmalarımız devam ediyor. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun büyük katkılarıyla köylümüz için iyi sonuçlar alacağımızdan eminim. Önümüzde daha uzun bir 4 yıl var. Ben ve ekibim sizlerin gösterdiği doğrultuda hizmet için her zaman buradayız. Beni kırmayıp ,toplantıya katıldığınız için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
İlçe ve Çevre Mahallelerin sorunlarını çözebilmek için ve bu güne kadar Büyükşehir arenasında başarmış olduğu işleri paylaşmak için Karacasudaki tüm muhtarlarla Belediye Toplantı Salonunda bir sunum gerçekleştirildi.

İlçe ve Çevre Mahallelerin sorunlarını çözebilmek için ve bu güne kadar Büyükşehir arenasında başarmış olduğu işleri paylaşmak için Karacasudaki tüm muhtarlarla Belediye Toplantı Salonunda bir sunum gerçekleştirildi.

Toplantıya Karcasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş, Meclis Üyeleri ve tüm Mahalle Muhtarları katılarak, toplantı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı bu güne kadar yaptığı işlerde bilgilendirme yaptıktan sonra Karacasu’yu daha iyi yönetebilmek, eksik noktaları da görebilmek için muhtarların görüşlerini ve önerilerini aldı. Birçok muhtarın söz aldığı toplantıda ortak görüş olarak, geçiş döneminin artık sonlandığı Karacasu Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin birimlerini yeni oluşturduğu hizmet akışının bundan sonra daha hızlı ilerleyeceğini, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı daha büyük hizmetler ve büyük projeler için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki mesaisine ara vermeden devam edileceğini belirtti.

Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı toplantı sonunda "Değerli arkadaşlar 1 yıla yakın süredir bana ve ekibime vermiş olduğunuz destekten ve göstermiş olduğunuz sabırdan dolayı öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da ilçemizin ve mahallelerimizin sorunlarını sizlerle ortaklaşa çalışarak orta yolu bularak, çözmeye çalışacağız. Çalışmalarımızda Aydın Büyükşehir  Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu hep yanımızda oldu. Olağanüstü bir toplantı ile hayvansal ve zirai sulama su fiyatlarını  0.30 TL’ye çekerek, çiftçimizin ve bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Mahallelerimiz konumuna gelen köylerimiz için imar konusundaki çalışmalarımız devam ediyor. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun büyük katkılarıyla köylümüz için iyi sonuçlar alacağımızdan eminim. Önümüzde daha uzun bir 4 yıl var. Ben ve ekibim sizlerin gösterdiği doğrultuda hizmet için her zaman buradayız. Beni kırmayıp ,toplantıya katıldığınız için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.