Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir’in yol hamlesi devam ediyor

GÜNCEL 02.08.2019 - 10:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3574+ kez okundu.
 

Büyükşehir’in yol hamlesi devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Aydın'da yapılmamış yol bırakmama hedefi doğrultusunda, yol yapım çalışmalarının aralıksız sürdüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, dört bir koldan yapılan çalışmalar Efeler, Yenipazar, Çine, Söke, Kuyucak, Köşk, Bozdoğan ve Kuşadası ilçelerinde devam ediyor. Efeler'de Mimar Sinan Köprüsü ve Doğu Çevre Bulvarı'nda sıcak asfalt çalışmaları devam ederken buralardaki çalışmalarda sona yaklaşıldı. Bozdoğan'daki çalışmalar Altıntaş-Beylikdere arasında ve Başalan'da devam ederken Kuyucak Horsunlu'da, Köşk Beyköy'de, Karacasu Yazır yolunda ve Söke Güllübahçe'de sathi kaplama çalışmaları sürüyor. Kuşadası Soğucak'ta ve Çine'deki çalışmalar ise bitirildi. Yenipazar'da kapsamlı bir çalışma yürüten ekipler asfaltlama çalışmaları öncesinde beton ve bazalt bordür çalışmalarına devam ediyor. Aydın'da yapılmamış yol bırakmayacaklarını belirten Başkan Çerçioğlu planlamalar doğrultusunda çalışmaların süreceğini söyledi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Aydın'da yapılmamış yol bırakmama hedefi doğrultusunda, yol yapım çalışmalarının aralıksız sürdüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, dört bir koldan yapılan çalışmalar Efeler, Yenipazar, Çine, Söke, Kuyucak, Köşk, Bozdoğan ve Kuşadası ilçelerinde devam ediyor.

Efeler'de Mimar Sinan Köprüsü ve Doğu Çevre Bulvarı'nda sıcak asfalt çalışmaları devam ederken buralardaki çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Bozdoğan'daki çalışmalar Altıntaş-Beylikdere arasında ve Başalan'da devam ederken Kuyucak Horsunlu'da, Köşk Beyköy'de, Karacasu Yazır yolunda ve Söke Güllübahçe'de sathi kaplama çalışmaları sürüyor.

Kuşadası Soğucak'ta ve Çine'deki çalışmalar ise bitirildi. Yenipazar'da kapsamlı bir çalışma yürüten ekipler asfaltlama çalışmaları öncesinde beton ve bazalt bordür çalışmalarına devam ediyor.

Aydın'da yapılmamış yol bırakmayacaklarını belirten Başkan Çerçioğlu planlamalar doğrultusunda çalışmaların süreceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.